Hengsten op de show

Geplaatst door on 23 januari 2019


Het is er dé tijd voor. Nu de sneeuw maakt dat een aantal klussen simpelweg niet uitgevoerd kunnen worden is er tijd om na te denken welke hengst het gaat worden voor het komende seizoen. Geen betere manier om de keuze te bepalen dan de hengst in levende lijve te zien. Op 10 februari is de Trakehner Hengstenshow van Münster Handorf. Inmiddels is er een lijst van hengsten waarvan de eigenaren/ trainers, hebben toegezegd aanwezig te zijn voor de show.

In alfabetische orde zijn dat: Assistent, Ballzauber, Banderas, Berlusconi, Dezember, Donauabend, Fellini, Freiherr von Stein, Giuliani, Göteborg, Guardiola xx, Guildenstern Sol (ex Great Gatsby), Helium, Herakles, Hirtentanz, His Choice, Honoré du Soir, In Versuchung, Instagram, Integer, Ironic, Ivanhoe, Kentucky, Kwahu, Marseille, Mondrian, Nathan de la Tour AA, Negr, Niagara, Osiander, Rhenium, Scaglietti, Schwarzgold, Sir Easy, Sir Picasso, Special Motion, Speedway, Under and Over, United Affair, Zauberdeyk, Zauberreigen en Ziethen.

 

Opvallende namen zijn:  Ballzauber, die de reis terug over de oceaan heeft gemaakt om na een zeer succesvolle sportcarrière, eventing én dressuur, nu weer in zijn vaderland terug is. Hij is beschikbaar voor de fokkerij via vers-verzendsperma.

Great Gatsby, de Ivanhoe zoon die afgelopen Hengstmarkt werd gekeurd heeft een nieuwe naam, Guildenstern Sol. Zijn Amerikaanse Scott Fitzgerald naam maakt plaats voor een Shakespeare naam, literair blijft het!

En lang niet gezien, Kentucky, zal ook zijn opwachting maken.
Nóg meer reden om naar de show te komen!

Nog geen kaarten gereserveerd? Wacht niet te lang!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!