Hengsten op de show

Geplaatst door on 23 januari 2019


Het is er dé tijd voor. Nu de sneeuw maakt dat een aantal klussen simpelweg niet uitgevoerd kunnen worden is er tijd om na te denken welke hengst het gaat worden voor het komende seizoen. Geen betere manier om de keuze te bepalen dan de hengst in levende lijve te zien. Op 10 februari is de Trakehner Hengstenshow van Münster Handorf. Inmiddels is er een lijst van hengsten waarvan de eigenaren/ trainers, hebben toegezegd aanwezig te zijn voor de show.

In alfabetische orde zijn dat: Assistent, Ballzauber, Banderas, Berlusconi, Dezember, Donauabend, Fellini, Freiherr von Stein, Giuliani, Göteborg, Guardiola xx, Guildenstern Sol (ex Great Gatsby), Helium, Herakles, Hirtentanz, His Choice, Honoré du Soir, In Versuchung, Instagram, Integer, Ironic, Ivanhoe, Kentucky, Kwahu, Marseille, Mondrian, Nathan de la Tour AA, Negr, Niagara, Osiander, Rhenium, Scaglietti, Schwarzgold, Sir Easy, Sir Picasso, Special Motion, Speedway, Under and Over, United Affair, Zauberdeyk, Zauberreigen en Ziethen.

 

Opvallende namen zijn:  Ballzauber, die de reis terug over de oceaan heeft gemaakt om na een zeer succesvolle sportcarrière, eventing én dressuur, nu weer in zijn vaderland terug is. Hij is beschikbaar voor de fokkerij via vers-verzendsperma.

Great Gatsby, de Ivanhoe zoon die afgelopen Hengstmarkt werd gekeurd heeft een nieuwe naam, Guildenstern Sol. Zijn Amerikaanse Scott Fitzgerald naam maakt plaats voor een Shakespeare naam, literair blijft het!

En lang niet gezien, Kentucky, zal ook zijn opwachting maken.
Nóg meer reden om naar de show te komen!

Nog geen kaarten gereserveerd? Wacht niet te lang!

Comments

Comments are closed.

Aanvang 10:00 uur Manege Groenewoude Ekris 38 3931PX Woudenberg

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!