Trakehner nieuws uit het Zuiden

Geplaatst door on 2 maart 2019

Van onze special verslaggever in Belgie, Daniel de Charleroy.

Tijdens het voorjaar van 2018 liep Eichengold, de Schwarzgold dochter van Elize (Hofrat x Evita) het criterium voor 4-jarige paarden van de Landelijke Rijverenigingen in België met Steffi van Loo. Ze deden het heel goed tijdens de selectiewedstrijden (2 maal eerste plaats en 1 maal tweede) en op het nationaal kampioenschap werden ze uiteindelijk nipt 2e.
Afgelopen zondag namen ze deel aan de finale van de Vlaamse Liga Paardensport Club Battle, tijdens de Flanders Horse Expo te Gent. Dat is een criterium buiten competitie, waarbij maneges en rijscholen hun beste combinaties mogen inzenden voor twee verschillende dressuur niveaus. Vanuit Ruiterschool Speelhoven werd de combinatie afgevaardigd voor het laagste niveau, initiatieproef I3. Steffi en Eichengold selecteerden zich in het najaar uit 40 deelnemende clubs voor de finale van afgelopen zondag. In de finale treden 16 combinaties aan. Hoewel ze nog vijf moet worden, behaalden Steffi en Eichengold, voor een 2000 koppen tellend enthousiast publiek, totally relaxed, de eerste plaats met 74%.

Comments

Comments are closed.

Aanvang 10:00 uur Manege Groenewoude Ekris 38 3931PX Woudenberg

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!