WK Jonge Eventing Paarden Lion d’Angers

Geplaatst door on 23 maart 2019


Wij hebben in Nederland het WK voor jonge dressuurpaarden. Er is ook voor jonge Eventing paarden een WK, dat is al sinds jaar en dag in Frankrijk, in Lion ‘d Angers om precies te zijn.
Lion ‘d Angers 17 t/m 20 okt. 2019
Trakehner Hengstmarkt 7 t/m 10 nov. 2019

 

Dit WK was altijd tegelijkertijd met de Trakehner Hengstmarkt, waardoor we als Trakehner en Eventing liefhebbers voor een keuze werden gesteld. Maar nu de Hengstmarkt is verplaatst naar een datum in november, loopt het niet meer vast in de agenda. Er is daarop een initiatief gekomen om een reis naar het WK jonge eventingpaarden te organiseren. De reiziger zal niet alleen genieten van het prachtige parcours van Lion ‘d Angers, het is de wedstrijd met de mooiste hindernissen ter wereld. Er is natuurlijk geweldige sport te zien maar ook wordt er genoten van de Franse cuisine!
Voor meer informatie over deze reis kunt u op de foto’s klikken, allemaal voorbeelden van de geweldig mooie, maar niet makkelijke, hindernissen van Lion. Er zijn elk jaar meerdere Trakehners die zich plaatsen voor de startlijst van dit geweldig mooie concours. Voor liefhebbers van deze sport is het een must!


Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!