Samtgraf naar 3 prijzen én een Gouden Speld voor zijn ruiter!

Geplaatst door on 27 maart 2019


Nico Kapche heeft alle reden om te lachen en trots te zijn! Zijn 15-jarige ruin Samtgraf  (Grafenstolz x Rockefeller) is afgelopen weekend op een CDN *** concours in Troisdorf – Duitsland, 3 x naar voren geroepen bij de prijsuitreiking. Een 5de plaats in de Grand Prix, 2de plaats in de Kür én een 3de plaats in de Grand Prix Special! Heel knap gedaan.

Samtgraf is een bruine ruin die wellicht binnen een verzameling Trakehners niet direct op zou vallen, ware het niet dat hij zijn linkeroog mist. Het heeft hem niet weerhouden om het met Nico samen zo goed te doen in de dressuursport.
In de uitslagen van deze zelfde wedstrijd overigens nóg een bekende naam, Edberg TSF werd 8ste in de Special. Dus ook felicitaties voor Antje Hell.

Door de drie prijzen in de Grand Prix krijgt Nico een onderscheiding. Voor Duitse ruiters bestaat er de “Goldenen Reitabzeichen” dat is een insigne die je krijgt als je in de paardensport boven gemiddeld goed presteert. Op de foto hiernaast, van Jessica von Bredow Werndl op de Gribaldi zoon Unee BB, kunt u de ruiterspeld duidelijk zien. De gouden speld is een teken van ervaring en vakmanschap. Dat is iets om trots op te zijn!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!