U bent allen uitgenodigd!

Geplaatst door on 31 maart 2019

Ieder jaar houdt het Trakehner Verband zijn jaarvergadering, zo ook dit jaar. Dit jaar is het voor ons lekker dichtbij. In ons eigen Rheinland, in Ratingen, zal op zaterdag 13 april aanstaande de jaarvergadering gehouden worden. U bent allen van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn! De jaarvergadering wordt gehouden in Landhotel Krummenweg aan de Krummenweg in Ratingen (niet ver van Venlo).  Vanaf 11:00 uur zal de zaal open gaan, om 12:00 uur start vergadering. Men verwacht dat de vergadering rond 17:00 uur afgelopen zal zijn.

Uw uitnodiging en de agenda voor de vergadering kunt u met deze   downloaden.


Aan de vooravond van de Trakehner Jaarvergadering is er op 12 april een fokkersavond. Ook daar bent u van harte welkom. Als u op de fokkersavond aanwezig wilt zijn horen we dat graag van u. We kunnen dan rekening met u houden. U kunt zich voor de fokkersavond aanmelden bij onze voorzitter Toon van Osch.

Voor vragen kunt u, als altijd, terecht bij TCN.  Welkom!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!