vergeten?

Geplaatst door on 2 april 2019

Vraagt u zich al een tijdje af waarom u een knoop in de zakdoek heeft, waarom u steeds dat knagende gevoel heeft, maar niet kunt bedenken waar dat toch door komt? Misschien bent u vergeten uw jonge merrie op te geven voor de Centrale Keuring in Wickrath op 6 juni? Dat kan dan officieel niet meer maar een namelding kan zeker wel. Dus meteen even doen, dan kan die knoop uit uw zakdoek. Merrie’s die u wilt opgeven voor stamboekopname, die u niet in Nederland in Woudenberg laat opnemen, maar op de centrale keuring kunt u bij ons of direct bij onze voorzitter aanmelden.  Aanvang en programma van de opnamedag krijgt u allemaal nog op later tijdstip. Nu eerst die merrie aanmelden.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!