vergeten?

Geplaatst door on 2 april 2019

Vraagt u zich al een tijdje af waarom u een knoop in de zakdoek heeft, waarom u steeds dat knagende gevoel heeft, maar niet kunt bedenken waar dat toch door komt? Misschien bent u vergeten uw jonge merrie op te geven voor de Centrale Keuring in Wickrath op 6 juni? Dat kan dan officieel niet meer maar een namelding kan zeker wel. Dus meteen even doen, dan kan die knoop uit uw zakdoek. Merrie’s die u wilt opgeven voor stamboekopname, die u niet in Nederland in Woudenberg laat opnemen, maar op de centrale keuring kunt u bij ons of direct bij onze voorzitter aanmelden.  Aanvang en programma van de opnamedag krijgt u allemaal nog op later tijdstip. Nu eerst die merrie aanmelden.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!