Heeft u een Trakehner merrie? Kom dan naar de Landesstutenschau!

Geplaatst door on 28 juni 2019


Het is een uniek evenement. De Landesstutenschau. Een show voor alleen merries, die maar 1 x in de 7 jaar gehouden wordt.

Omdat het Trakehner Stamboek fokt over de moederlijn, beseffen we hoe belangrijk de merries zijn. Hengsten krijgen altijd veel aandacht en ook aanzien om hun invloed op de fokkerij, maar wij weten allemaal, de merrie; daar draait het altijd om.  Zo’n Landesstutenschau is een eerbetoon aan onze merries, aan de oh zo belangrijke moederlijnen.



Het unieke van de  landesstutenschau is dat er voor elke volwassen Trakehner merrie een mogelijkheid is om mee te doen. Extra mooi is een familie. Een moeder met wat dochters, of een club van zussen, maar ook drie of 4 generaties van de zelfde moederstam, het kan, het mag allemaal!



Nu het evenement eindelijk weer eens in het Rheinland gehouden wordt hopen we op zoveel mogelijk merries. Dus ook die van u! Of ze nu onder zadel lopen, een veulen aan de voet of in de buik hebben, maar ook de senioren, ze zijn allemaal meer dan welkom! Meer weten? Stuur een mail of bel, maar hoe dan ook kom naar de Landesstutenschau!

Heeft u een merrie zet dan de datum van 25 augustus dan alvast in uw agenda!


Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!