Trakehner wint in Kamp Lintfort

Geplaatst door on 9 april 2019

In Kamp Lintfort (DE) was afgelopen weekend een internationaal Eventing evenement. Jens Hofrogge won met Fragonard xx zoon Sunny Side First de klasse VL. Na de dressuur stond hij op de vierde plek, springen deed de vosruin foutloos en ook in de cross deed het paar niks fout. Zo kon hij met de score van dressuur opstomen naar de eerste plek. Jens kijkt op deze foto als of het niet leuk was. Het was in werkelijkheid een hele mooie en gezellige wedstrijd met, als bijkomend voordeel, heerlijk weer.

Op hetzelfde evenement, maar dan 1 klasse lager, nog steeds internationaal, nóg een Trakehner. ManO War (Kasparow x Abdullah) werd door Sarah de Recht foutloos door het spring- concours en de cross gestuurd. Haar dressuur score was ook hier de einduitslag want ze bleef foutloos en binnen de tijd. Het leverde geen prijs op, wel een heel gelukkige ruiter, een tevreden trainer (Tarik van Boggelen) en een happy paard!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!