Mooie resultaten in de 14 dagen test

Geplaatst door on 28 april 2019

Twee jonge Trakehner hengsten hebben hun 14 dagen test afgelegd. Ze hebben dat met prima resultaten gedaan, er staat ze dus niets in de weg om aan het dekseizoen te beginnen.


Integer, de Millenium zoon uit de fantastische Inschi’s Songline was in Neustadt Dosse en haalde een totaal score van 7,73 (dressuur 8,08/ springen 7) Hij is beschikbaar via vers verzendsperma bij Gerard Geling.


Under and Over (Saint Cyr) heeft zijn 14 dagen test goed gedaan, 7,9 (D: 8,2, S: 7,08), maar mist, als 4 jarige, nog een sporttest wat maakt dat hij nog niet mag dekken. Eerst zal hij een sporttest moeten afleggen, dat lukt vast heel snel.


Als derde is ook Schneetanzer geslaagd voor zijn 14 dagen test, en hoe! De Millenium x King Arthur haalde in het Oostenrijkse Stadl Paura een totaal cijfer van een 8,53! (Dresuur 8,41 en springen 8,45)erg goed dus!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!