Twee Trakehners in de Top 5 van Landrover CCI5* in Kentucky

Geplaatst door on 29 april 2019Twee halfbroers, beide hebben Windfall als vader, hebben de top 5 bereikt van één van de zwaarste eventing proeven ter wereld, de 5* van Kentucky. Met een dressuurscore van 27,9 punten een foutloze cross én een foutloos springparcours staat Tsertserleg op de tweede plek, knap achter Oliver Townend. Boyd Martin reed als altijd de dappere Tsetserleg.Niet ver achter hem op de vijfde plek, Vandiver onder Doug Payne. Na de dressuur stonden zij op de 19 plaats met een puntental van 35,5. Een miniscuul tijdfoutje in de, verder foutloze, cross maakte daar 35,9 van en zorgde dat ze naar de 7de plek stegen. Het foutloos springparcours maakte dat ze eindigde op de vijfde plaats! Heel goed gereden!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!