Luhmühlen, Trakehners met linten aan het hoofd

Geplaatst door on 4 mei 2019


Op het terrein waar in Juni van dit jaar de Europese kampioenschappen Eventing zullen worden gereden, was afgelopen weekend ook al een eventingwedstrijd. In de CCI2* wisten 4 Trakehners zich in de prijzen te plaatsen.

Op de 4 de plaats, 33,3 strafpunten Maj-Johanna Zibell mit Maxima WSC  Summertime x Grafenstolz, helaas geen beeld van. Net als van nummer 7 die ook Maxima heet maar een andere afstamming heeft, Millenium x Ravel. Ze haalden 35.4 strafpunten.

Op de 9de plaats met 40,4 punten Kaddur Kelkha met Schneewalzer Elfado x Münchhausen.

en ook van Carolin Thenhausen en haar Isidor KST

hebben we een beeld gevonden. Isidor  is een Zauberfurst uit een Heraldik xx moeder.
Ze stonden op de 12de plaats met 41.9 punten.
We zullen deze namen verder in het seizoen vast weer tegen komen.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!