een 10 op het protocol!

Geplaatst door on 11 mei 2019


Op de Royal Windsor Horse Show won Charlotte Dujardin met Erlentanz  (Latimer x Benz) de Grand Prix Kür! Het paar oogstte bijna 82%, onder andere door een 10! voor de pirouette en de “eners”, de wissels om de pas.
De Grand Prix hadden ze 2 dagen eerder ook al gewonnen, die werd gewonnen met 78%.  Erlentanz lijkt het erg naar zijn zin te hebben met Charlotte, zijn eigen baasje heeft een blessure aan zijn been waardoor hij zelf niet kan rijden. Met dit soort resultaten zou het een idee zijn Charlotte en Erlentanz lekker samen te laten?

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!