afgeronde 14 dagen test met klinkende namen

Geplaatst door on 17 mei 2019


De eerste test waar een jonge gekeurde hengst voor staat is de 14 dagen test die ze moeten afleggen voordat de hengsten de dekkerij mogen gaan dienen. Deze week hebben 4 hengsten die 14 dagen test afgerond. Kattenau de kampioen van de laatste hengstmarkt, His Choice, United Affair en Kwahu waren allemaal in Schlieckau voor hun test. Allemaal zijn ze er erg goed doorgekomen.Kattenau kreeg een 7,58 en een 7,29 voor het vrij-springen. U kunt de hengst vanaf nu gebruiken voor uw merries. Kattenau is in vers en diepvriessperma beschikbaar via Galmbacher Sport


His Choice en United Affair hebben het ook goed gedaan. His Choice had dezelfde cijfers als Kattenau, United Affair heeft met een miniscuul verschil, 7,50 ook zijn dekbrevet gehaald.Beide hengsten zijn in bezit van Renate Weber en voor de fokkers beschikbaar via het hengststation van Gerard GelingOok de thuisgekeurde Kwahu heeft inmiddels de stallen van de test verlaten met een mooi rapportcijfer, hij heeft een score van 7.63 en is beschikbaar via Gestüt Hörstein.

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!