Eerste selectie voor de Vrijspringcup in Rheinland op 2 juni

Geplaatst door on 18 mei 2019


Jonge paarden mogen niet onder zadel springen voordat ze 4 jaar oud zijn. Maar voor jonge paarden, die springen leuk vinden én het goed kunnen, is er wel een mooie wedstrijd. De Trakehner Vrijspring Cup. Per fokgebied worden er selecties gehouden, de allerbeste uit elke regio mag de finale springen tijdens de hengstmarkt in Neumünster.
Op 2 juni tijdens de Centrale Merriekeuring in Wickrath is er ook ruimte gemaakt om de eerste selectie te laten plaats vinden. Heeft u een goed springende jonge Trakehner, merries, ruinen, hengsten, alles mag mee doen, en wilt u meedoen aan deze heerlijke wedstrijd, dan kan dat! Stuur ons een mail dan helpen we u verder!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!