Renswoude Horse Trials 2019, veel Trakehners!

Geplaatst door on 17 juni 2019

In Renswoude zijn de Renswoude Horse Trials 2019 verreden. De wedstrijd werd voor de 10de keer gehouden en groeit nog altijd in populariteit. De Internationale wedstrijd trekt ook meer en meer ruiters uit andere Europese landen wat een wedstrijd alleen maar beter maakt. Er waren 4 klassen te verrijden. Er was CCI3*-S en CCI3*-L (kort en lang) een CCI2*Len een CCI4*S.

Er waren heel veel paarden ingeschreven wat de strijd heel mooi en spannend maakt. Wat opviel was dat er erg veel Trakehners meededen. We hebben geprobeerd van allemaal een beeld te vinden. Er was maar 1 Nederlandse Trakehner die mee streed.

Kassiopeia (Kasparow x Solo Dancer xx) is na een jaar te zijn weggeweest weer helemaal terug. Ze heeft, na een haarlijnbreuk in een been, een jaar moeten revalideren en is nu weer gezond en weer op conditie. Haar ruiter Tarik van Boggelen was zeer verheugd met de stoere merrie. “ze is in dat jaar niks vergeten! Ze is gretig als nooit te voren en deed het heel erg goed” In het grote CCI3*S veld was de derde van de Nederlandse starts.Jens Hofrogge had verschillende paarden mee, onder andere deze Sunny Side First (Fragonard xx X Tolstoi)

Kai Steffen Meier was er natuurlijk ook bij. Hij had mee Amazing Prince (Prince Patmos x Heraldik xx)

en  Painter’s Maxim (Phlox x Painter’s Moon).  Kai had Eiskönig ook mee maar daar hebben we helaas geen beeld van. Net als van Uni’s Black Pearl.

Wel beeld van Kassio, ( Sky Dancer x Langata Express xx)


Erg leuk om nu in echte actie te zien was Berlusconi. (Axis x Friedenfürst)

En de stoere Schneewalzer was ook van de partij. Schneewalzer is een Elfado zoon uit een Münchausen moeder.

Al met al was het een geweldig paarden sport evenement. Een echte aanrader!Volgende week is er weer een eventing wedstrijd in Nederland. Dan een Nationale wedstrijd in Ede/Putten. We hebben de startlijst alvast bekeken, in 1 klasse lopen daar 4 Kasparow-kinderen, dus weer Trakehner bloed in actie!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!