Dit jaar de trofee naar Deborah!

Geplaatst door on 12 september 2019

Tijdens de TCN Sportdag wordt er in handicap gereden om de Kasparow Trofee.  De combinatie die tijdens de sportdag over 2 proeven het hoogste percentage haalt is dagkampioen, en krijgt dan de wisseltrofee een jaar mee naar huis. Elke deelnemer maakt dus even veel kans op de trofee en de titel, of je nu B of Z start. Vorig jaar won Michelle Backs met Golden Tulip de trofee in de klasse M en dit jaar lag ze op stoom om de trofee weer mee naar huis te mogen nemen. Op het allerlaatst werd ze nipt, en met een echt minimaal verschil, verslagen door Deborah. Eigenlijk hadden er twee trofeeën moeten zijn, maar het grote schaakstuk, die de trofee vormt, is een unicum dus er kon maar 1 winnaar zijn. Gefeliciteerd Deborah!

Deborah had haar laatste proef met Golden Surprise gereden en heeft dus ook Surprise meegenomen naar de prijsuitreiking te paard. Omdat Deborah met 3 paarden startte, en met allemaal wel een prijs heeft gehaald, werd Golden Surprise overladen met linten. Er was geen lusje aan haar hoofdstel meer vrij en ook haar manen hingen vol, zoveel linten waren er voor Deborah. Voor elke klasse was de hoofdprijs een wedstrijddekje met een Trakehner brandmerk er op. Surprise vond al die lintjes en vrolijkheid helemaal leuk, ook zij heeft genoten!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!