Noord Duitse Trakehner Verkoopdag

Geplaatst door on 19 september 2019


De Noordelijke Trakehner Verkoop dag vindt dit jaar plaats op 29 september in Buchholz / i.d. Nordheide. Sinds enkele decennia is het traditionele evenement een populaire ontmoetingsplaats voor paardenliefhebbers, fokkers en ruiters. Veel kopers hebben hier hun droompaard gevonden!
In dit bewezen proces wordt een brede scala aan veulens, jonge paarden, fokmerries en rijpaarden gepresenteerd.

Eerst in een presentatie aan de hand of onder het zadel. Nadien kunnen geïnteresseerde partijen rechtstreeks in contact komen met de fokkers /eigenaren en kunnen de rijpaarden uitgeprobeerd worden.

Bent u op zoek naar een Trakehner en heeft u die nog net gevonden? Op deze verkoopdag zijn meestal zo’n kleine 40 paarden, dat is het ritje wel waard?


Als verkoper (want dat kan ook, ook u kunt u paard hier te koop aanbieden) ontvangt u gratis gratis foto- en videomateriaal van uw paarden die u daar te koop aanbied, maar die wellicht nog niet meteen een nieuwe baas hebben gevonden. De paarden worden ook geadverteerd in “Der Trakehner”. Als de nieuwe baas niet op de dag zelf gevonden wordt, zijn er nog meer kansen én heeft u goed advertentie materiaal om de verkoop beter te laten slagen. Meer info? Stuur ons een mail.
*foto’s in dit artikel zijn niet van paarden die op deze dag te koop aangeboden worden. Er komt een katalogus maar die is zonder foto’s.

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!