Zeg maar gerust Hondenweer!

Geplaatst door on 4 oktober 2019

Tijdens de Sub Top driedaagse in Houten werden alle proeven buiten gereden. En dat hebben ze geweten! Het was bij tijden echt hondenweer, alleen een grijs gordijn van regen was er dan te zien, maar ook windvlagen en rond vliegende boompjes en bloemen kwamen langs. Er waren ondanks dat, veel deelnemers. Ook een TCN lid had zich gemeld om te starten. Mathilde had Fleur’s Treffer ingeschreven in het Inter I.Op de terreinen van Manege Zilvia’s Hoeve waar de wedstrijd werd verreden was het een wout van mega grote vrachtwagens, Mathilde was de enige die haar Treffer met een trailer vervoerde. Maar Treffer deed niks onder voor al die anderen! Hij haalde in de Inter I een hele mooie score van 65% en daarmee de 5de plaats. Een ander TCN lid was aanwezig en heeft de proef vastgelegd op video. Je krijgt bijna zin om meteen je paraplu te pakken. Mooi resultaat Mathilde, hopelijk is je jas en cap inmiddels weer droog? Dank aan Petra en Rene voor de videobeelden!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!