Zeg maar gerust Hondenweer!

Geplaatst door on 4 oktober 2019

Tijdens de Sub Top driedaagse in Houten werden alle proeven buiten gereden. En dat hebben ze geweten! Het was bij tijden echt hondenweer, alleen een grijs gordijn van regen was er dan te zien, maar ook windvlagen en rond vliegende boompjes en bloemen kwamen langs. Er waren ondanks dat, veel deelnemers. Ook een TCN lid had zich gemeld om te starten. Mathilde had Fleur’s Treffer ingeschreven in het Inter I.Op de terreinen van Manege Zilvia’s Hoeve waar de wedstrijd werd verreden was het een wout van mega grote vrachtwagens, Mathilde was de enige die haar Treffer met een trailer vervoerde. Maar Treffer deed niks onder voor al die anderen! Hij haalde in de Inter I een hele mooie score van 65% en daarmee de 5de plaats. Een ander TCN lid was aanwezig en heeft de proef vastgelegd op video. Je krijgt bijna zin om meteen je paraplu te pakken. Mooi resultaat Mathilde, hopelijk is je jas en cap inmiddels weer droog? Dank aan Petra en Rene voor de videobeelden!

Comments

Comments are closed.

Manege Groenewoude Ekris 38 3931PX Woudenberg

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!