Koud maar gezellig

Geplaatst door on 7 november 2019

Het maakt echt verschil, die paar weken later. Het is aanzienlijk kouder op het terrein van de Holstenhallen. De paarden hebben het koud maar de mensen die stil staan bibberen ook. Bewolkt en grijs en een wat dunne wind. Maar toch zijn we er allemaal weer bij. Om 13:00 uur komt de eerste van de 40 paarden de baan in.

Wat zijn de eerste opvallende zaken? Een paar goede paarden, maar ook een aantal die er nog niet klaar voor zijn. Veel schimmels, weinig vossen. Een heel aantal echt grote paarden, maar ook hier een daar een fundament wat aandacht vereist. Van de 40 hengsten zijn er 3 uitgevallen. We hebben weer een aantal mooie dagen voor de boeg!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!