Koud maar gezellig

Geplaatst door on 7 november 2019

Het maakt echt verschil, die paar weken later. Het is aanzienlijk kouder op het terrein van de Holstenhallen. De paarden hebben het koud maar de mensen die stil staan bibberen ook. Bewolkt en grijs en een wat dunne wind. Maar toch zijn we er allemaal weer bij. Om 13:00 uur komt de eerste van de 40 paarden de baan in.

Wat zijn de eerste opvallende zaken? Een paar goede paarden, maar ook een aantal die er nog niet klaar voor zijn. Veel schimmels, weinig vossen. Een heel aantal echt grote paarden, maar ook hier een daar een fundament wat aandacht vereist. Van de 40 hengsten zijn er 3 uitgevallen. We hebben weer een aantal mooie dagen voor de boeg!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!