Verrassing!

Geplaatst door on 10 november 2019

De verrassing en verbazing was voelbaar in de hal. Kronberg kreeg lovende kritieken mooie woorden een premie maar geen titel. Over Karim Doré werd ook veel positiefs verteld, hij is ook erg mooi dat was niet moeilijk. Hij heeft een premie en geen titel.
Taryk werd reserve kampioen, hij was overduidelijk de beste springer, een goed, mooi en ook een correct paard. Een hele schare fans heeft hij al verzameld, sport mensen want het wordt zeker een atleet!

Maar uiteindelijk kwam het lint voor het kampioenschap om de fraaie hals van Ferrari Forever. En dat was echt een verrassing. Een schimmel, een hengst die niet te koop is van een hele nieuwe stoeterij. Maar hij werd het wel. Vol tact nooit een pas mis, adellijk voorkomen heel elegant en een mooie afstamming, alles heeft deze prachtige schimmel. Gefokt door Dagobert Vester die hem in Hannover op de veulenveiling heeft verkocht naar Oostenrijk.

Een heel goede, zij het onverwachte, keuze!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!