TSF Dressuurkampioenschap

Geplaatst door on 10 november 2019

Ook dit jaar is de finale van de TSF Dressuurcup in Neumunster. In de eigen regio hebben de combinaties al de selectie gereden, de beste tien mogen dan de finale, in twee delen, rijden.

Er zijn wel een paar zaken verandert, de deelnemende paarden mogen niet al in S*** een prijs gewonnen hebben en moeten S** al een aantal keer gereden hebben maar ook niet al te lang. De paarden mogen ook niet ouder zijn dan 12 jaar.

Zo stonden er 10 paarden op de startlijst voor de finale. De eerste ronde is donderdag verreden. De beste drie mogen vandaag, op zondag door middel van een Kur op Muziek wordt bepaald wie de cup wint.

Donderdag zaten de scores heel dicht bij elkaar, behalve dan bij de nummer 1 die er met kop en schouder beven uitstak. Tussenstand ziet er als volgt uit.
5)Hirtenglanz v: EH.All Inclusive x Lord Luciano 70%
4)Rock my Life v: Donaurichter x EH.Hofrat 70.40%
3)Rosentraum WRT v: EH.Hofrat x EH.Consul 70.44%
2)Kiriakos EH.Elfado x Ivernel 70.48%
1)Cayenne EH.Imperio x Kaiserdom 75.22%

De beste drie zien we vandaag in de Kur.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!