Rheinland vergadering

Geplaatst door on 14 januari 2020Ons eigen Trakehner Contact valt onder het Duitse fokgebied Rheinland. De jaarlijkse ledenvergadering voor Trakehner Fokgebied Rheinland is binnenkort, wij zijn allemaal uitgenodigd. Naast de vergadering is er ook een bezoek gepland aan de Stübben fabriek. De vergadering wordt dus ook Rheinland vooraf gegaan van een leuk en interessant uitstapje!

De Stübben fabriek ligt heel dichtbij Nederland (maar 30 km over de grens bij Venlo). Het is dus zeker de moeite om naar deze vergadering te gaan.

Op zondag 16 februari aanstaande, om 14:00 uur, is de bezichtiging van de beroemde zadel en tuigenfabriek. Na een bezoek van ongeveer een uur is dan de vergadering. Dit jaar geen verkiezingen maar wel een terugblik op het afgelopen jaar en natuurlijk een kijkje in de plannen voor 2020.


Om een goed inzicht te hebben in hoeveel mensen er verwacht worden vragen we u even aan ons aan te geven als u ook naar de vergadering komt. Tijdens de vergadering wordt er gezorgd voor Koffie en iets lekkers, die kosten bedragen €10 per persoon. Stuurt u ons een mail als u mee gaat naar Stübben en naar de vergadering?

Zadelmakerij Stübben
Heinrich Horten Straße 5
47906 Kempen

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!