we gaan op reis, gaat u mee?

Geplaatst door on 31 januari 2020

We willen reizen naar Landgestüt Zweibrücken, om daar onder andere het grote Paarden gala mee te maken. Op de heen en terugreis willen we nog stoeterijen bezoeken. Dat zullen waarschijnlijk Welvert en Lindenhof am Berg zijn. We zullen paarden zien, veel paarden, een show en hengsten. Werkelijk voor elk wat wils! Gaat u mee?

We willen graag kunnen inschatten hoeveel mensen er mee gaan om zo een goede planning en raming te kunnen maken. Stuur ons een mail dan kunnen we meteen gaan plannen.
We gaan de reis maken in het weekend van 21 en 22 maart aanstaande. We gaan met gezamenlijk vervoer, we reizen naar Zweibrücken, verblijven 1 nacht in een hotel en gaan de volgende dag weer richting Nederland. Meer informatie komt, maar laat ons alvast weten of u al een plek vrij heeftv gemaakt voor dat weekend in maart? Stuurt u ons een mail?
Het gaat reuze gezellig worden!

Alvast virtueel over de terreinen slenteren? Dat kan! Klik op de foto dan komt u op een pagina waar u door middel van scrollen over het terrein en langs de stallen kunt wandelen. Op die pagina naar beneden scrollen naar de grote foto, daar kunt u alles al een beetje bekijken.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!