Stoere man!

Geplaatst door on 9 april 2020

Ondanks alles gaat het leven door. Er is een nieuw Trakehner leven bij! Deze stoere Helium zoon is geboren op Manege Groenewoude. Hij is van Erica Schaper. Zijn moeder is een Hofrat dochter. Een hele mooie stoere man! Hij heet Kees. Dat is ter ere van de vader van Erica die vorige week is overleden. Erica zegt het mooi: Circle of Life.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!