Trakehner aan de top in Duitse dressuur

Geplaatst door on 25 september 2020

BREDOW-WERNDL Jessica (GER), TSF Dalera BB Preis des Landes Nordrhein-Westfalen Nat. Dressurprüfung Kl. S**** - Grand Prix de Dressage - Qualifikation zur Deutschen Meisterschaft der Dressurreiter Balve Optimum - Deutsche Meisterschaft Dressur 2020 18. September2020 © www.sportfotos-lafrentz.de/Stefan Lafrentz

Wat een geweldig weekend voor Jessica von Bredow-Werndl en haar toppaard,  TSF Dalera BB (Easy Game x Handryk) Ze haalde Zilver in het Duitse kampioenschap!  Ze haalde in de kür een top resultaat van een fantastische 89,35 %! Ze moest alleen Isabell Werth voor laten gaan met Weihegold.  On de Grand Prix Special haalde Dalera wél de titel, daar met werd ze met ruim 83% eerste en loet ze Isabell met ruim een procent achter zich. Top resultaat voor deze Trakehner!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!