Hengstenkeuring gaat door, maar wel anders dan anders

Geplaatst door on 8 oktober 2020Voor zover nu bekend is gaat de hengstenkeuring in Neumünster door! Er mag veel minder publiek komen dan in andere jaren en er zal, naast de keuring, geen ander programma worden aangeboden. Geen strodorp, geen gala-avond, geen Züchterball maar wel hengsten! En om de hengsten gaat het natuurlijk.

Het lijkt er nu op dat er nog enkele toegangskaarten beschikbaar zijn. TCN kan, vanwege de onzekere toestand, geen kaarten voor u reserveren of aankopen. U kunt zelf wel kaarten reserveren/aanschaffen.

Dat kan op deze pagina: Kaarten Holstenhallen 15/ 17 oktober

Van belang om te weten is dat als u naar Duitsland wilt reizen er een niet ouder dan 48 uur Coronavrij-test overlegd moet kunnen worden. Zelfs met zo’n test zijn niet alle hotels open. Per hotel gelden er andere regels dus informeer voordat u gaat reizen of dat allemaal kan en mag.

De ANWB kan u er steeds alles over vertellen. Let op: Per  Duitse deelstaat gelden er andere regels. Er kan in Schleswig Holstein ook bij vertoon van een negatieve Corona test gevraagd worden om een doktersbezoek in Duitsland of zelfs 14 dagen quarantaine bij aankomst. Vraag uw hotel om de laatste ontwikkelingen.

Zo’n coronatest moet u laten doen op eigen kosten, de kosten bedragen zo’n €150 per persoon. Meer over hoe en waar van het testen kunt u hier: Corona test vinden.

Er is ook een manier om de hengstenkeuring thuis op de bank te volgen. Via ClipMyHorse kunt u, tegen betaling, de hele hengstenkeuring als streaming video volgen. Meer informatie daaroer kunt u hier:  Clip My Horse  vinden.

Let op, de zondag van de keuring vervalt! De keuring is van donderdag t/m zaterdag. Het aangepaste schema kunt u hier: Hensgtenkeuring aangepast programma vinden.

TCN probeert zelf wél aanwezig te zijn om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. De website zal steeds, als het kan, bijgewerkt worden. Ik zal proberen voor jullie allemaal te juichen als er iets wat met “oranje” te maken heeft langs komt, en als altijd ondersteuning bieden!
Als u op de plaatjes klikt in dit bericht komt u steeds op de pagina uit die hoort bij de informatie.

Ook nu blijft gelden! >>ALLES ONDER VOORBEHOUD<< Corona kan maken dat het toch weer allemaal anders wordt.

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!