Onyx is er klaar voor!

Geplaatst door on 14 oktober 2020

Bijna elk uur veranderen de regels en de wetten, tot nu toe bleef het spannend maar het is zo ver! Het gaat door! De hengsten zijn allemaal aangekomen in de stallen van de Holstenhallen. Ook “Hollands Hoop”  Onyx. Morgen kunnen we allemaal kijken hoe hij het doet op het harde en mag hij, en alle anderen, oefenen met springen in de hal.

In eerder bericht melden we dat uw TCN reporter aanwezig zou zijn voor verslagen en alle nieuwtjes en vorderingen. Vandaag moeten we u melden dat dat niet door kon gaan. Die zelfde regels en restricties door het virus maken dat ook uw reporter in Nederland moet blijven. Maar via mensen ter plekke én een video live stream vanuit Neumüunster zullen we u toch op de hoogte houden van alles wat er gebeurt in en om de hallen.

Al vast een “sneakpeek”  van Onyx in beweging!

Comments

Comments are closed.

Impact - Kampioen Hengstenkeuring 2021

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!