Zij is de mooiste van het land

Geplaatst door on 16 oktober 2020

©Stephan Bischoff

De juryleden waren unaniem in hun oordeel, jury voorzitter Dr. Thomas Nissen, zei over de winnende merrie Helene (Helium x Kaiserdom) “Het was vanaf het eerste moment een heel bijzonder optreden. Ze is een superatleet met veel beweging en ideaal als stilstaand beeld met de beste verhoudingen. Bij dit fok- en sportmodel past alles perfect bij elkaar en het fokken van zo’n indrukwekkend product lukt zelden” De merrie is gefokt door ZG Rüdel in Felde en inmiddels in bezit van Stall Bescht. Die we feliciteren met de prachtige merrie.


©
Stephan Bischoff

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!