Goldschmidt is Elite!

Geplaatst door on 17 oktober 2020

Het is de droom van elke fokker, van elke hengstenbezitter. Een hengst die Elite wordt verklaard! En dat is Antoon van Osch, onze eigen voorzitter, gelukt! Zijn Goldschmidt heeft nu ook bij het Trakehner Verband de titel Elite gekregen!
Na een paar seizoenen werk als dekhengst bij Landesgestüt Ganschow, had Golschmidt al een elite ‘urkunde’ gekregen voor zijn veredelende werk in de rijpaarden fokkerij. Nu komt daar de titel Elite voor de Trakehners bij!
Felicitaties van alle Nederlandse Trakehner fans! (had zo graag de Holstenhallen op gang geschreeuwd!)
E.H. Goldschmidt!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!