Wat was het leuk!

Geplaatst door on 7 maart 2021

Bijna net zo leuk als aanwezig zijn op de echte hengstenshow! Onderling wat app-en over wat opvalt. “Bratwurst en Pommes” onder handbereik, het was nét echt. Geheel in de traditie was er, voor dit alternatief voor de voorjaarshengstenshow, sneeuw te zien, veel sneeuw! De opnames zijn gemaakt tijdens de afgelopen winterperiode wat prachtige beelden oplevert. 44 hengsten op het lijstje en niet 1 heeft afgezegd. Het was genieten! Hengstenshow live, is geweldig maar ook stressvol voor de paarden, ze nu thuis te zien in hun eigen omgeving gaf een hele andere extra dimensie, echt de moeite waard om de tijd te nemen!Een paar stations/hengsten waren opvallend afwezig, dat is jammer maar er zijn nog heel veel hengsten over die we allemaal op hun paasbest kunnen zien!

Heeft u het gemist? Geen nood, het staat op YouTube! Veel plezier!

En? Heeft het invloed op uw hengstenkeuze?

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!