Gala-avond

Geplaatst door on 16 oktober 2021

Niet op zaterdag maar op vrijdag is nu de Gala-avond. Heel blij dat het nu weer kon is er een mooie show neergezet.

Er waren verschillende mooie momenten. Natuurlijk was Easy Game er. Hij is uitgeroepen tot hengst van het jaar. Onder meer om zijn vaderschap van de geweldige Dalera, maar ook Millennium.

Maar ook heel mooi om te zien was het moment dat Jessica von Brendow Wrendl de moeder van Dalera ontmoette, voor het eerst in levende lijve. Jessica is overduidelijk niet alleen een ruiter. Ze heeft veel meer met paarden. De merrie die zij helemaal van start af heeft opgeleid en met haar de o.a. de Olympische Spelen heeft gewonnen is meer dan alleen een paard. Het is een partner, een vriendin, een familielid bijna. En daar dan de moeder, en vader, van te ontmoeten is een bijzonder moment.

Natuurlijk waren er nog veel meer onderdelen allemaal met meer of minder paarden in de baan. zo’n gala avond is altijd genieten en soms ontspannen en grappig.

Of de presentator van de avond ook ontspannen en vrolijk was toen tijdens zo’n show onderdeel een arend recht op hem af vloog weet ik niet zeker. Ik denk eerlijk gezegd van niet. Het was dan ook een indrukwekkend beest!

Comments

Comments are closed.

Impact - Kampioen Hengstenkeuring 2021

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!