12 juni vieren we feest!

Geplaatst door on 20 mei 2022

35 jaar is best een prestatie. TCN is al 35 jaar de steun en toeverlaat voor iedereen die meer wil weten over het geweldige Trakehner Ras. Dat we al 35 jaar jong zijn willen we niet zomaar voorbij laten gaan. We gaan dat vieren!

Op 12 juni gaan we dus een gezellige middag beleven waar iedereen heel welkom is. Er zijn die middag allerlei dingen te beleven. Er is een dressuur Proef gerichte clinic, er is een mogelijkheid voor een photoshoot van uw paard(en) er zijn demonstraties, er is een lezing over hengstkeuze en fokkerij in het algemeen, er is een jaarvergadering en nog veel meer!

We willen er een gezellige middag van maken, hopelijk met lekker weer zodat we op het terras van Manege Groenewoude eindelijk weer samen kunnen zijn en alle ontwikkelingen en avonturen van de laatste jaren de revue kunnen laten passeren.

Kortom, het is een middag die u niet wilt missen! U bent van harte welkom! Wilt u ons, door middel van een mailtje, laten weten of u ook komt? We zorgen voor een gezellige High Tea dus we willen graag weten hoeveel lekkers we moeten inslaan.
Wilt u mee doen aan de clinic? Kan; stuur een mail, Wilt u met of zonder paard een photoshoot mee maken, Kan; stuur een mail! Wilt u lekker in op terras komen zitten en mee genieten? Kan! Stuur een mail.

Iedereen is welkom, ook als u nog niet lid bent. Als u meer wilt weten over dit evenement? We vertellen het allemaal graag! Mail kunt u sturen naar info (apestaartje) trakehnercontact. nl Al uw vragen zullen beantwoordt worden! Ons mailadres is ook te vinden op onze contact pagina.

NIET VERGETEN 12 juni is er feest!


Comments

Comments are closed.

inschrijving TCN stamboekdag open

10 juli aanstaande is de jaarlijkse TCN stamboekdag, komt u ook? Iedereen is van harte welkom.

De inschrijving is open! Stuur een mail als u met uw paard/ veulen komt deel nemen.

TCN stamboekdag 10 juli

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!