De kampioenen van de stamboekdag

Geplaatst door on 16 juli 2022

Ondanks dat de Arie Timmer Bokaal nog niet uitgereikt werd was er wel een hengst veulen kampioen en een merrie veulen kampioen. En ook een prijs voor de beste merrie. Er waren voor deze dag geen jonge merries aangemeld maar er is wel een 3 jarige merrie in Nederland geboren die i n aanmerking komt voor het kampioenschap.

Opera is de volle zus van Onyx. Een geweldige merrie. Beweegt goed, is mooi aan de maat en overtuigd ook met haar uitstraling, Ze was al kampioen in Rheinland en mag nu ook het oranje -rood-wit-blauw dragen!

Beste merrie veulen was Ivory, de Onyx dochter. We zullen haar volgen in de rest van haar ongetwijfeld sportieve leven.

Beste hengstveulen was Haynes MM, wederom, last but certainly not least!

Comments

Comments are closed.

inschrijving TCN sportdag open

11 september aanstaande is de jaarlijkse TCN sportdag, doet u ook mee? Iedereen die lid is van TCN, of een Trakehner onder zadel heeft, kan mee doen. Het is een wedstrijd vooor punten, er kan gereden worden in de klasse B t/m ZZ-Licht. U bent zeer welkom, ook als u alleen komt kijken!

De inschrijving is open!

Stuur een mail naar info @ trakehnercontact.nl als u met uw paard wilt deel nemen.

TCN Sportdag 11 september

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!