Leden Nieuws


We hopen op veel meer wedstrijd en ander nieuws dus stuur een mail naar de redactie( info@trakehnercontact.nl ) als u  uitslagen hebt of andere leuke verhalen over uw Trakehners? Hieronder kunt u alles  kwijt! Stuur maar in!
SPORT & ANDER NIEUWS,
onderbreking
Golden Tulip weer in de prijzen
Michelle en Golden Tulip zijn onlangs naar Leende geweest om in de M1 te starten. Dit was weer de eerste keer ‘weg’ na de zomervakantie. Golden Tulip liep goed voor 204,5 punten en een 1ste prijs! Michelle heeft de prijsuitreiking gemist omdat ze juist toen even naar het toilet was. Eigenaar van Goden Tulip heeft toen de ‘Honneurs”  waargenomen. Beide gefeliciteerd!

onderbreking
Sarah wat vond je er van?

Het was al donker toen Man ‘O War en Sarah over de finish kwamen in Osterbrock (ook in Duitsland lopen wedstrijden wel eens uit) afgelopen zaterdag. Sarah heeft daar haar eerste echte cross sinds 3 jaar gereden en voor het eerst op een echte Trakehner! We vroegen toen ze van de finish naar de stal draafde hoe het ging. Er waren geen woorden, alleen maar een hele brede smile! Wat een paard, wat een paard, bleef ze maar roepen! Eerste start van het nieuwe seizoen en Mannetje heeft een nieuwe Trakehner fan gemaakt, Sarah was al dol op hem maar na deze cross is het alleen nog maar erger geworden! Hij deed keurig zijn dressuur, bleef foutloos in springen en deed de cross met het grootst mogelijke plezier van zowel ruiter als paard!
onderbreking
Man ‘O War weer oranje lint

In zijn winterwerk, leerpaard zijn, doet Man ‘O War het met Sarah de Recht heel goed. Hij is al een paar maanden thuis bij Sarah en ze geeft het zelf toe, ze is nog nooit zo verliefd geweest! Ze heeft ‘de rooie’ al vaak mee gehad naar indoor crossen, oefen crossen en springwedstrijden. Onlangs tijdens zo’n springconcours wonnen ze samen het L. Sarah is terecht heel trots en zegt niet alleen te genieten maar ook te leren. Hij is echt te gek. (er is weer een nieuwe Trakehner fan gemaakt!)
onderbreking
Kijk ook eens op de TCN Leden pagina, daar stellen jonge of relatief nieuwe TCN leden zich voor.
onderbreking
Donar punten gescoord in de M2

We kijken hier op de rug van Kasparow zoon Donar die in het tweede weekend van februari keurig 2 winstpunten verdiende in het M2 dressuur. Melanie Beentjes doet het heel goed met hem!
onderbreking
Linten en nog meer linten!


Deborah Meuffels schrijft op haar Facebook pagina het volgende:

“Vandaag weer op wedstrijd geweest met Golden Surprise –> &  Baila’s Binti. Allebei in de M2. Over het algemeen fijn kunnen rijden op wat foutjes na. Daarmee heeft Golden Surprise 2 x het M gewonnen en werd Baila’s Binti 2 x tweede! Zo trots op ze!
Nu zelf nog meer gaan trainen om de oefeningen nog beter te kunnen rijden!”

Als wij zo de oogst zien van een dagje wedstrijd gaat het al heel erg goed! Gefeliciteerd Deborah!
(<– Baila’s Binti)

onderbreking

onderbreking

Trakehner Contact Nederland

vuurwerk

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!