Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

TE KOOP: Supergave Ruin van Munchhausen

Dit is Carakter
Carakter (stalnaam Jax) is een bijna 5 jarige stoere Trakehner ruin van 1,68 groot. Hij toont en voelt een stuk groter. Afstamming Munchhausen TSF x Hoftanzer (v. Gribaldi).

Carakter is een jaar geleden zadelmak gekocht maar na een tijdje bleek hij toch nog te veel paard te zijn voor de eigenaar, die na 25 jaar de draad met het fanatiek paardrijden weer op wilde pakken. Na veel wikken en wegen omdat ze op de grond wel de droom-klik hebben, is vorige maand toch de knoop doorgehakt en is hij in training gegaan om zo op zoek te kunnen naar een ander baasje.

Hij pakt alles super goed op en laat zeker potentie voor de hogere sport zien! Dat kan ook bijna niet anders uit zo’n familie! Hij laat zich fijn rijden en heeft een geweldige inzet.

Hij is braaf onder het zadel, bokt of steigert niet, maar wil soms wel nog wat spanning opbouwen tijdens het aan- galopperen. Hierdoor vinden wij hem niet geschikt voor de onzekere of beginnende ruiter. Je hebt wel altijd volledige controle en het wordt met de dag minder maar hij weet soms nog niet wat hij met al zijn kracht en souplesse moet.

Carakter is een ongelofelijke knuffel en een echte eye catcher! Iedereen op stal was op slag verliefd. Ook is hij braaf bij de smid etc. Hij is eigenlijk nergens bang voor, staat netjes tussen twee touwtjes en je kan uren met hem bezig zijn.

Een eis vanuit de eigenaar voor Carakter is dat hij minimaal 4 uur per dag naar buiten kan. Meer informatie bel naar 0610909388

TE KOOP: Jonge Imperio zoon

Te koop Trakehner jaarling (geboren April 2020) van Imperio uit een Hofrat (Gribaldi) moeder. Reeds goed aan de maat en langbenig. Zeer ruime gangen en braaf karakter. Kan ook als ruin afgeleverd worden. Makkelijk in omgang, braaf bij smid en in trailer.

Belofte voor de toekomst in de dressuurring! Nieuw filmpje op aanvraag via whatsapp 06-53148012. Prijs bespreekbaar bij bezichtiging. Paard staat in België.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

VERKOCHT: Symont zoon, allrounder

Direct van fokker, 3,5 jarige Symont zoon. Mooie, gezonde, sociale, erg op mensen gericht. Klaar om mee aan de gang te gaan. Thuis opgegroeid op tijd ontwormd en ingeënt. Röntgenologisch goedgekeurd in april 2021. Stokmaat nu 1.66 nog volop in de groei. Geen stalgebreken, onbeleerd. komt uit prestatierijke stam met dressuur en springpaarden, ook op internationaal niveau.

Te Koop: heerlijke Hulapalu zoon, Pearls Palu

Geboren op 20 april jl. deze zwarte Hulapalu zoon, Pearls Palu. Moeder Perlenkönigin is een Koenigstein dochter.
Palu is een paard met sport in zijn toekomst! Hij beschikt over goede gangen en een heerlijk karakter.
Op zoek naar je droompaard? Grijp dan nu deze kans!
Meer weten? Stuur een mail  naar info @ trakehnercontact.nl

inschrijving TCN stamboekdag open

10 juli aanstaande is de jaarlijkse TCN stamboekdag, komt u ook? Iedereen is van harte welkom.

De inschrijving is open! Stuur een mail als u met uw paard/ veulen komt deel nemen.

TCN stamboekdag 10 juli

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!