Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal eer de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

Te Koop: Lieve zwarte Kasparow merrie

E.H. Kasparow x Pr.St. Esquire v. Lucito  – Geboren 14 juli 2011  Stokmaat 1.62m.
Elite is een mooie Trakehner merrie uit eigen fok. In de omgang is ze aanhankelijk, braaf en oplettend, in de kudde is ze sociaal en schikt zich naar de leider. Elite is eind 2016 professioneel ingereden en enkele maanden doorgereden. Ze is braaf en werkwillig onder het zadel. Elite is een alert en sensitief paard en daarbij nog wat jong in haar hoofd, dat maakt haar ongeschikt voor een beginnende ruiter. Ze is elegant gebouwd en daardoor niet geschikt voor een grote of zwaardere ruiter. Elite heeft een scheefstand in haar bekken als gevolg van een ongelukje op jonge leeftijd, zij heeft hier geen last van. Hierdoor is zij te koop voor een vriendelijke prijs. Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor haar, maar hebben geen haast hierbij. Een klik en de juiste plek zijn erg belangrijk! Elite kan ook geleased worden, een lease-koop constructie is ook mogelijk.
Neem contact op met TCN dan geven we de contactgegevens aan u door.


Te Koop: Gribaldi dochter

Wegens inkrimpen bieden wij onze Gribaldi (v.m. Polarjager) merrie Palina te koop aan.
Palina wordt in juni 13 jaar, is donkerbruin en 163 groot. Altijd in de eerste hengstigheid drachtig en met bevallen nooit problemen. Ze brengt veulens met heel veel uitstraling. Is een klasse moeder voor haar veulen. Staat met andere merries en veulens in de wei. Kan ook bereden worden, is ze ook heel braaf. Indien de koper haar graag gedekt wil hebben, kunnen we dat regelen, zodat er geen jaar verloren gaat, ze zal nog maand of 4 bij veulen moeten blijven. Voor een goed adres mag ze voor €1500 weg.
Voor info, tel 06-5189 9408 of noellawillems @ hetnet.nl


VERKOCHT: 8 jarige lieve clown

Te koop: Milo, 8 jarige Trakehner ruin. Stokmaat plm 1.67 m. Geboren 31-05-2009 Afstamming: Kasparow x Engels Volbloed merrie.
Milo is een op mensen gericht paard. Hij wordt graag gepoetst, geknuffeld en gekust. Altijd blij om je te zien. Hij is altijd recreatief gereden. Dressuurmatig licht te rijden, leert snel. Grote aanleg voor springen.

Gezocht:
fantasy_horsePaardenmaatje gezocht.
Ben een oudere amazone die een betrouwbaar paard zoekt voor recreatie en grondwerk. Ga ook alleen op buitenrit in het Zuid Limburgse heuvellandschap. Na een noodlottige trap heb ik mijn 20jarige Trakehner moeten laten inslapen. Zoek nu een gezond “comfortabel” paard welke ik levenslang een goede stal aan wil bieden.
Voor info: mcmaarts@hotmail.com

Te Koop: Heimlady
DS_0082
Graag bieden wij te koop aan, onze (bijna) 13 jarige Trakehner merrie Heimlady ( Lessen X Partout) gefokt door Peter Bouwman uit Heimqueen.
Zij heeft een Staats –en Verbandspremie en heeft 7 punten in het ZZL behaald en daarnaast 10 punten in het Z2.
DS_0175
Heimladyheeft drie goede gangen en is correct afgericht. heimlady Zij is altijd fris en fruitig, heeft Go, braaf en makkelijk na te rijden. Tevens fijn in de omgang en heeft geen stalgebreken.
Meet 1.65 en zou ideaal zijn voor de overstap van pony naar paard.

Vraagprijs € 15.000. Merrie is recentelijk (maart 2017) röntgenologisch goedgekeurd. Keuringen toegestaan.
Bij vragen kunt u bellen naar Vivianne van Dijk; 0652636405 of Tamara Kerssens; 0646364084
Of mailen naar; vivianne.vandijk@kpnmail.nl

Te Koop wegens aanfok: Katharine F

trakehners zijn gewoon heel bijzonder
kat-6955s

kat713Pr.St. Katharina F is geboren in 2008 en inmiddels 173 cm hoog. Ze is een mooie donkerbruine merrie waar je zo opstapt en mee weg rijdt.  Afstamming v. Perechlest x  Kathania II v.Hohenstein. De merrie heeft met Hetty de Koning tot in het L2 met winst gelopen en is toen terug naar de stoeterij gegaan. Ze wordt nu nog regelmatig gereden door een groom. Katharine is een fijn en makkelijk paard in de omgang. Ze is recentelijk gekeurd en rontgenologisch/ klinisch  tip top in orde! Een paard voor de hele familie, vriendelijk en braaf! Meer informatie: 06-5385 5575 of mail naar helen@flaxman.nl
kat_6145s

 

trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Trakehner Merrie Stamboekopname

merrie Met het voorjaar én de eerste zwaluwen beginnen ook de merrie stamboekopnames weer. In Schleswig Holstein is de opname al geweest. merrie-kop Gedurende de komende weken zijn de keuringen door heel Duitsland. Ook voor de merries van 3 jaar oud en eventueel 4 jaar en ouder van het Rheinland (plus Nederland en België)is er en datum vastgelegd. Op 27 mei is op het prachtige terrein van Schloss Wickrath de Zentrale Stute Eintragung. De keuring is niet alleen voor de fokkers en eigenaren van de merries leuk en interessant om heen te gaan, het is een evenement voor iedereen! Mocht uw agenda nog blanco zijn op 27 mei vul daar dan nu "Centrale Merrie keuring Wickrath" in. Een mooie dag uit, met mooie paarden! Uiteraard kunt u uw merrie ook in het stamboek laten opnemen op de keuring in Nederland. Die keuring staat gepland voor zondag 9 juli in Woudenberg. merriedra

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl