Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

Te koop dressuurmerrie


Super knappe 5-jarige dressuurmerrie. Deze lieverd is altijd vriendelijk en braaf, zowel in omgang als onder het zadel. Onder het zadel geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel. Ze is nu twee keer mee geweest op concours en was daar ook super te rijden. Ze heeft 5 winstpunten behaald in de M1. Prinz K3 x Gribaldi x Strawinskyxx
Haar stokmaat is 1.66m. en ze is klinisch en röntgenologisch (zonder bemerkingen) goedgekeurd. Ze heeft geen (stal)gebreken.
Als 4-jarige heeft ze een veulen gehad van de hengst Helium.

Wilt u meer informatie dan kunt u met mij contact opnemen Tel: 0654665096 of mail valescapieters @ gmail . com de merrie staat in Borger (Dr)


Te Koop: 5 jarige merrie met Litouwse afstammingZeer aansprekende 5jr bruine merrie.
Recent geïmporteerd. Volledig Trakehner gefokt: Oltas Valnis (Veimaras) x Gluchar x Elektronas.
Vader Oltas Valnis. Hij werd succesvol in de springsport uitgebracht t/m 135-140 niveau. Moedersvader Gluchar is een Russische Trakehner hengst. Ook hij sprong op 140 niveau.

Deze bruine merrie meet nu rond de 165m.
Ze is zadelmak. Deze elegante merrie beweegt lichtvoetig en kan super springen. Ze is voorzichtig en springt met een mooie techniek en veel inzet. Gezien haar afstamming en kwaliteiten zal ze ook als eventingpaard zeer geschikt zijn.

Bovendien is ze recent klinisch en röntgenologisch gekeurd en in orde bevonden.


Voor meer info graag bellen of appen:
0648271956 of 0643197337

Op hetzelfde adres ook deze merrie

VERKOCHT: sjieke merrie uit Litouwse Trakehner fokkerijEen zeer sjieke verschijning is deze 4 jarige merrie.
Zij is puur Trakehner gefokt. We hebben haar recent geïmporteerd. Afstamming: Gluosnis xx x Heleris. Haar vader, de volbloed Gluosnis xx, liep met succes springen op ZZ niveau in Litouwen. ek.


Te Koop: Easy Game jaarling hengst

Een jaarling hengst die als veulen het beste Nederlandse veulen was van Nederland.

Zijn vader is de bekende hengst Easy Game (vader van hengst van de eeuw Millenium). Easy Game geeft mooie dressuurpaarden die hoog in de sport lopen. Zijn moeder komt uit de hengst Amelio. De moeder van deze jaarling heeft internationaal eventing gelopen en Z dressuur. Momenteel de jaarling al aardig aan de maat en heeft een heel lief karakter, is heel mak.

De hengst kan worden bezichtigd op afspraak, mits geen Corona of griep verschijnselen zijn, uiteraard op gepaste afstand.

Voor meer info kunt u contact opnemen met ons op 06-5182 8604VERKOCHT: Kenia


 

Mooie merrie voor recreatie of sport.
De bruine merrie Kenia, geboren in 2008, is een dochter van Elfenstein x Kostolany. Haar stokmaat is 1.71. Kenia is een brave merrie die graag mee gaat uitrijden, ze is hierbij goed verkeersmak.


Te Koop: een hengstveulen met sport-toekomst
Flynt is een laat geboren hengstveulen wat de achterstand van laat geboren zijn helemaal heeft ingehaald. Hij is correct gebouwd en kan heel goed bewegen. Hij is overtuigd van zichzelf, een echte hengst. Flynt wordt een veelzijdig sportpaard. Via zijn vader Symont kan hij tergvallen op de meest klinkende namen van de dressuursport. Kostolany, Arogno, Matador, Mahagoni, Partout, maar ook Donauwind. Flynt’s moeder stamt uit een zeer succesvolle sportstam, hij is o.a. nauw verwant aan Fleur’s Treffer (Lichte Tour) maar aan nog veel meer tot in Z klasse en hoger uitgebrachte sportpaarden. Via die moederlijn komt het bloed van Oliver Twist via Grand Passion (Lichte Tour) binnen, ondersteund door het bloed van o.a. Van Deyk kortom: sport, sport sport!
Bent u op zoek naar een paard voor de toekomst dan is dit uw kans.

Meer informatie over Flynt kunt opvragen bij fokker en eigenaar Mathilde Stoffele.
Ze is telefonisch bereikbaar na 18:00 uur op nummer Tel:06-4876 9981


 

 

 

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!