Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

Te koop dressuurmerrie


Super knappe 5-jarige dressuurmerrie. Deze lieverd is altijd vriendelijk en braaf, zowel in omgang als onder het zadel. Onder het zadel geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel. Ze is nu twee keer mee geweest op concours en was daar ook super te rijden. Ze heeft 5 winstpunten behaald in de M1. Prinz K3 x Gribaldi x Strawinskyxx
Haar stokmaat is 1.66m. en ze is klinisch en röntgenologisch (zonder bemerkingen) goedgekeurd. Ze heeft geen (stal)gebreken.
Als 4-jarige heeft ze een veulen gehad van de hengst Helium.

Wilt u meer informatie dan kunt u met mij contact opnemen Tel: 0654665096 of mail valescapieters @ gmail . com de merrie staat in Borger (Dr)
Te Koop: Easy Game jaarling hengst

Een jaarling hengst die als veulen het beste Nederlandse veulen was van Nederland.

Zijn vader is de bekende hengst Easy Game (vader van hengst van de eeuw Millenium). Easy Game geeft mooie dressuurpaarden die hoog in de sport lopen. Zijn moeder komt uit de hengst Amelio. De moeder van deze jaarling heeft internationaal eventing gelopen en Z dressuur. Momenteel de jaarling al aardig aan de maat en heeft een heel lief karakter, is heel mak.

De hengst kan worden bezichtigd op afspraak, mits geen Corona of griep verschijnselen zijn, uiteraard op gepaste afstand.

Voor meer info kunt u contact opnemen met ons op 06-5182 8604


 

 

 

 

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!