Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

 

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.


Te Koop: Sportbelofte voor de toekomst

Wegens tijdgebrek van fokker/eigenaar te koop: Deze Symont zoon, een 2,5 jarige mooie en nog jeugdige Trakehner ruin. Lief, intelligent, nieuwsgierig, en erg op mensen gericht. Sociaal met andere paarden. Stokmaat nu 1.64 verwachte eindmaat 1.67/1.68. Flint is nog onbeleerd. In maart 2021 röntgenologisch goedgekeurd.

Flint komt uit een zeer sport rijke stam. Met aan vaders kant grand prix hengsten als Monteverdi, Partout en Kostolany en moeders kant de sieger en Grand prix hengst Grand Passion en de internationaal 1.50 springende Donaumonarch. De halfbroer van moeder loopt momenteel Inter I in Nederland. Alleen voor serieuze gegadigden.

Meer info? 06 4876 9981     (Flint woont in het zuiden van het land)


Te Koop: 2 jarige Easy Game hengst

Een jaarling hengst die als veulen het beste Nederlandse veulen was van Nederland.

Zijn vader is de bekende hengst Easy Game (vader van hengst van de eeuw Millenium). Easy Game geeft mooie dressuurpaarden die hoog in de sport lopen. Zijn moeder komt uit de hengst Amelio. De moeder van deze jaarling heeft internationaal eventing gelopen en Z dressuur. Momenteel de jaarling al aardig aan de maat en heeft een heel lief karakter, is heel mak.

De hengst kan worden bezichtigd op afspraak, mits geen Corona of griep verschijnselen zijn, uiteraard op gepaste afstand.

Voor meer info kunt u contact opnemen met ons op 06-5182 8604


 

 

 

 

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!