Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal eer de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

Te Koop: Lieve zwarte Kasparow merrie

E.H. Kasparow x Pr.St. Esquire v. Lucito  – Geboren 14 juli 2011  Stokmaat 1.62m.
Elite is een mooie Trakehner merrie uit eigen fok. In de omgang is ze aanhankelijk, braaf en oplettend, in de kudde is ze sociaal en schikt zich naar de leider. Elite is eind 2016 professioneel ingereden en enkele maanden doorgereden. Ze is braaf en werkwillig onder het zadel. Elite is een alert en sensitief paard en daarbij nog wat jong in haar hoofd, dat maakt haar ongeschikt voor een beginnende ruiter. Ze is elegant gebouwd en daardoor niet geschikt voor een grote of zwaardere ruiter. Elite heeft een scheefstand in haar bekken als gevolg van een ongelukje op jonge leeftijd, zij heeft hier geen last van. Hierdoor is zij te koop voor een vriendelijke prijs. Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor haar, maar hebben geen haast hierbij. Een klik en de juiste plek zijn erg belangrijk!
Neem contact op met TCN dan geven we de contactgegevens aan u door.


Te Koop: Gribaldi dochter

Wegens inkrimpen bieden wij onze Gribaldi (v.m. Polarjager) merrie Palina te koop aan.
Palina wordt in juni 13 jaar, is donkerbruin en 163 groot. Altijd in de eerste hengstigheid drachtig en met bevallen nooit problemen. Ze brengt veulens met heel veel uitstraling. Is een klasse moeder voor haar veulen. Staat met andere merries en veulens in de wei. Kan ook bereden worden, is ze ook heel braaf. Indien de koper haar graag gedekt wil hebben, kunnen we dat regelen, zodat er geen jaar verloren gaat, ze zal nog maand of 4 bij veulen moeten blijven. Voor een goed adres mag ze voor €1500 weg.
Voor info, tel 06-5189 9408 of noellawillems @ hetnet.nl

 

Te Koop: Heimlady
DS_0082
Graag bieden wij te koop aan, onze (bijna) 13 jarige Trakehner merrie Heimlady ( Lessen X Partout) gefokt door Peter Bouwman uit Heimqueen.
Zij heeft een Staats –en Verbandspremie en heeft 7 punten in het ZZL behaald en daarnaast 10 punten in het Z2.
DS_0175
Heimladyheeft drie goede gangen en is correct afgericht. heimlady Zij is altijd fris en fruitig, heeft Go, braaf en makkelijk na te rijden. Tevens fijn in de omgang en heeft geen stalgebreken.
Meet 1.65 en zou ideaal zijn voor de overstap van pony naar paard.

Vraagprijs € 15.000. Merrie is recentelijk (maart 2017) röntgenologisch goedgekeurd. Keuringen toegestaan.
Bij vragen kunt u bellen naar Vivianne van Dijk; 0652636405 of Tamara Kerssens; 0646364084
Of mailen naar; vivianne.vandijk@kpnmail.nl

 

 

 

trakehners zijn gewoon heel bijzonder

TCN Sport & Stamboekdag 2017

merrieveulen 9 Juli is het weer zover! Dan zijn we weer te gast op manege Groenewoude in Woudenberg om onze jaarlijkse sport en stamboekdag te houden. Alle in Nederland geboren Trakehner veulens kunnen op die dag worden aangeboden om opgenomen te worden in het stamboek. merrie-veulen Ook 3 jaar, en eventueel oudere, merries mogen zich daar aan de, Duitse, commissie tonen. Maar er is niet alleen keuring er is ook sport! Er zullen speciale proeven zijn voor jonge paarden, deze zogenaamde Material Prüfung wordt met meerdere paarden in de baan gereden en de paarden worden niet alleen onder het zadel maar ook zonder zadel op exterieur beoordeeld. Daarnaast zijn er ook gewone Nederlandse dressuurproeven te rijden (2 proeven per combinatie, allebei voor punten) van de B tot en met het ZZ licht. merrie-veulenAlweer een datum dus om in uw agenda te noteren! De keuringsklassen worden in de binnen bak gedaan, de sport is buiten op de geweldige banen van Groenewoude. Er is dus een hoop te zien! U bent allen van harte uitgenodigd om te komen! Toegang en parkeren als altijd gratis. Heeft u een Trakehner maar nog geen uitnodiging ontvangen in uw mail, laat ons dat weten dan zorgen we dat er alsnog een uitnodiging naar u toe komt! merrie-dra

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl