Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

 

Uniek aanbod: Trakehner boeken

Meestal staan hier Trakehners, paarden,  te koop, nu een ander uniek aanbod. Ook volbloeds maar dan in papieren vorm. Een verzameling Trakehner boeken. Verschillende boeken zijn al niet meer verkrijgbaar. Als u uw Trakehner bibliotheek wilt opzetten of uitbreiden is dit een kans! In Nederland te koop, tegen een zeer redelijke prijs, in 1 koop.

Boeken zijn af te halen in Soesterberg, meer info telefonisch op:  06-2443 9787


Kasparow dochter te koop
Rechtstreeks van fokker te koop:


Chique zwarte Trakehner fokmerrie “Majesty” van bijna 9 jaar oud (Kasparow x Matador). Majesty is een zeer fraaie verschijning, heeft 3 zeer goede gangen en een sterk karakter. Op de Trakehner veulenkeuring had ze de mooie score van 55,5 punten en viel met haar uitstraling en zwarte kleur, zonder ook maar een streepje of kolletje wit, er op. Ze komt uit de bekende stam van de heer K. Hittmeyer, een goede bekende in de Trakehner wereld.Majesty is dressuurmatig op L niveau gereden, maar ook grondwerk vindt ze erg leuk en doet ze graag en met vol enthousiasme. Sinds kort wordt ze niet meer gereden, voor uitleg hierover kunt u mij persoonlijk benaderen.

Ze is diverse keren mee naar ’t bos en het water geweest. Ook clinics en een proefwedstrijd vond ze leuk! Ze is gewend om overdag op de paddock en in de wei te staan. ‘S Nachts staat ze hier altijd binnen maar kijkt ze de hele nacht door ’t luik naar buiten. Ze houdt erg van aandacht, ze kan uren stil staan als je haar aan ’t poetsen, toilleteren of masseren bent. Wij zoeken voor haar een goed adres, als fok en/of rijpaard. Handelaren hoeven absoluut niet te reageren!Meer informatie via Tel: 06-52408588 of lynseygras (apestaartje)gmail (punt) com 


Te Koop: Charakter, toekomstige topper!
Charakter, een stoere Trakehner jongeling met bijpassende naam. Zijn vader is de bekende Trakehner Elite Hengst Münchhausen. Geboren op 24 mei 2017, bruin met een heel klein beetje wit op de neus.
Zijn moeder is Cinderella, Hoftänzer (volle broer Hofrat) x Tivano, sport bloed ten top.
afst. zie: deze link
Op de Trakehner keuring in Nederland kreeg hij de volgende beoordeling: Charakter is correct gebouwd en beschikt over goede verbindingen. Hij staat op een correct en stevig fundament wat hij heel goed weet te gebruiken. Hij beschikt over ruim gangwerk en beweegt in alle gangen tactvol en bergop. Steeds blijft hij los in zijn lijf. Eigenlijk straalt hij aan alle kanten “sport” uit. De ruiter die deze ter beschikking krijgt gaat een heel fijn paard hebben! Hij leek het erg naar zijn zin te hebben om op te treden voor het publiek we verwachten dat hij dat blijft doen tot hoog in de dressuursport!
Zijn punten 7.5 – 8 – 8 – 8 – 8 – 8 – 8 = 55.5, wat hem het op één na beste hengstveulen van Nederland maakte! Hij kwalificeerde zich daarmee voor het Trakehner Rheinland veulen kampioenschap. Hij is nieuwsgierig, mensgericht en niet snel van zijn stuk te krijgen. Zijn verwachte stokmaat is boven de 1.70. Door zijn afstamming zeer geschikt voor de dressuursport. Met deze kan je de grote ring nú al zien in zijn toekomst!
Meer informatie over deze lieverd op te vragen via info @ trakehnercontact. nlTe Koop: een hengstveulen met sport-toekomst
Flynt is een laat geboren hengstveulen wat de achterstand van laat geboren zijn helemaal heeft ingehaald. Hij is correct gebouwd en kan heel goed bewegen. Hij is overtuigd van zichzelf, een echte hengst. Flynt wordt een veelzijdig sportpaard. Via zijn vader Symont kan hij tergvallen op de meest klinkende namen van de dressuursport. Kostolany, Arogno, Matador, Mahagoni, Partout, maar ook Donauwind. Flynt’s moeder stamt uit een zeer succesvolle sportstam, hij is o.a. nauw verwant aan Fleur’s Treffer (Lichte Tour) maar aan nog veel meer tot in Z klasse en hoger uitgebrachte sportpaarden. Via die moederlijn komt het bloed van Oliver Twist via Grand Passion (Lichte Tour) binnen, ondersteund door het bloed van o.a. Van Deyk kortom: sport, sport sport!
Bent u op zoek naar een paard voor de toekomst dan is dit uw kans.

Meer informatie over Flynt kunt opvragen bij fokker en eigenaar Mathilde Stoffele.
Ze is telefonisch bereikbaar na 18:00 uur op nummer Tel:06-4876 9981


Te Koop: geweldige (sport)merriePr.St. Golden Age –  Ice Age x Münchaussen x Saros

Deze geweldige 5 jarige merrie is opgeleid tot L/M niveau. Het is een geweldig meewerkend rijpaard wat graag wil werken en erg braaf is

Vader Ice Age, afstammend van top rittigkeits vererver Karolinger I uit zelfde moederlijn als GP hengst Insterburg en als Ivanhoe. Moeder Goldkrone eveneens premiemerrie, heeft bijna Elite titel. Stamt af van GP hengst Münchhausen uit elitemerrie Goldsaar v. Saros xx. Goldkrone heeft met twee verschillende amazones naar Z gelopen. Golden Age heeft prima verrichting gelopen met hoge rittigkeitspunten.
Meer info over de merrie kunt u opvragen door contact op te nemen met Rowana Ploum  RowanaX(apestaartje)hotmail.com
Video volgt.Te Koop: Plaisir du Soir


Een Trakehner merrie van 2016, bruin zwart, correcte bouw en stevige rug- en achterhand. Goede gangen met zeer goede galop.
Moeder 64% volbloed uit Sir Chamberlain vader.
Vader van Plaisir is de veelbelovende dresuur vererver Honoré du soir.
Richtprijs €4750
Meer informatie over Plaisir kunt u opvragen bij Chris Vervenne
chris (apestaartje)  tegelhuisvervenne.be    of mobiel: +32 475  384308

Te koop:  Zwarte merrie

Vanwege gezondheid van de fokker wordt te koop aangeboden zwarte merrie.  Latimer dochter uit een Kostolany moeder.De 10 jarige  Katja, is op zoek naar een nieuw, fijn huis. Zij is geschikt als recreatie of fokmerrie.
Zij is nog niet uitgebracht in de sport. Haar vraagprijs is €3000.  Stokmaat van de merrie is rond de 1.65. Katja is een fijn paard die veel in handen is geweest en erg betrokken is bij mensen, een echte lieverd. De fokker wil heel graag een goed huis voor de merrie.
Meer info bij fokker / eigenaar Paul Reusen tel: 0315-653230  o 06-3617 7301

**eerder boden we ook de zus van Katja aan, Kesha heeft inmiddels een nieuwe baas gevonden.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!