Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.

Te Koop: heerlijke Hulapalu zoon, Pearls Palu

Geboren op 20 april jl. deze zwarte Hulapalu zoon, Pearls Palu. Moeder Perlenkönigin is een Koenigstein dochter.
Palu is een paard met sport in zijn toekomst! Hij beschikt over goede gangen en een heerlijk karakter.
Op zoek naar je droompaard? Grijp dan nu deze kans!
Meer weten? Stuur een mail  naar info @ trakehnercontact.nl


Te Koop: Kasparow x Biotop heerlijke merrie

Super lieve, 11 jarige, Allround Trakehner merrie Mystique (Kasparow x Biotop) met een stokmaat van ongeveer 1.70m.
Mystique is op dit moment op wedstrijd niveau L2 dressuur en B springen. Maar ze kent de dressuur oefeningen t/m het Z en ze springt makkelijk over hogere hindernissen.
Mystique is een ontzettend brave merrie. Met dressuur is ze niet vlug of sensibel en loopt ze braaf de baan rond. Met springen word ze niet heet of sterk en het is geen stopper of langsloper. Hierdoor geeft ze vaak een vertrouwd gevoel bij een angstige of onzekere ruiter. Naast dressuur en springen is Mystique ook ontzettend leuk met crossen.


Mystique loopt al vanaf haar 4e jaar in het bos, is als leidpaard ingezet voor bosritten, heeft als instructiepaard gediend voor de KNHS examens en heeft een heel mooi veulen gebracht.
Heeft altijd maar op 1 adres gewoond, geen verrassingen! Nakomeling is aanwezig, kan ook gezien worden (is niet te koop)
Mystique woont in Woudenberg, meer info: 06-44161651

VERKOCHT: Ofira

Een heerlijke merrie, dochter van Kaiser Wilhelm. Ze is geboren in 2015, wordt dagelijks gereden en is al eens trotse moeder geweest van een heel mooi hengstveulen. Haar afstamming liegt er niet om: Kaiser Wilhelm x Pr.St.Orana van Tanzmeister.
Buiten rijpaard en fokmerrie is ook al fotomodel, ze staat in de Trakehner Kalender!


 

 

 

 

 

Trakehner Hengstmarkt 2021

De 59ste editie van de Trakehner Hengstmarkt gaat plaats vinden van 14 t/m 16 oktober. Het zal weer een aangepaste vorm zijn, de herfst is dan weer losgebarsten en we weten allemaal niet wat dat doet met de CoVID19 situatie. Maar er zijn hopelijk toch weer mogelijkheden om de keuring bij te wonen. Er zijn wel veel minder kaarten beschikbaar wat het reserveren etc. moeilijker maakt. We vertellem er in een artikel over de Hengstmarkt meer over. Het hele evenement zal ook deze keer te volgen zijn via de streaming videobeelden door ClipMyHorse.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!