Verkoop

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!


Te Koop: Herbstkönig x Freudenfest dochter5 jarige merrie van Herbstkönig x Freudenfest. Ze heeft een prachtig voorkomen, mooi model en een erg aansprekend koppie.
Ze heeft enorm veel kwaliteit als dressuurpaard en laat 3 boven gemiddeld  kwalitatieve gangen zien. Ze is mee geweest naar de merriekeuring, waar ze erg mooie punten behaalde. Ze zou dus ook ideaal zijn als fokmerrie. Onder het zadel is ze erg heet. Ze is goed zadelmak, zal niet bokken of steigeren, maar is enorm heet.
Verder is de merrie 100% gezond en volledig röntgen goedgekeurd. Wij vragen voor haar €5000, maar dit is zeker bespreekbaar.
Indien u verder vragen zou hebben mag u mij gerust contacteren via telefoon: 0032476444058. (de merrie woont in België)


Te Koop: Easy Game jaarling hengst

Een jaarling hengst die als veulen het beste Nederlandse veulen was van Nederland.

Zijn vader is de bekende hengst Easy Game (vader van hengst van de eeuw Millenium). Easy Game geeft mooie dressuurpaarden die hoog in de sport lopen. Zijn moeder komt uit de hengst Amelio. De moeder van deze jaarling heeft internationaal eventing gelopen en Z dressuur. Momenteel de jaarling al aardig aan de maat en heeft een heel lief karakter, is heel mak.

De hengst kan worden bezichtigd op afspraak, mits geen Corona of griep verschijnselen zijn, uiteraard op gepaste afstand.

Voor meer info kunt u contact opnemen met ons op 06-5182 8604Te Koop: KeniaMooie merrie voor recreatie of sport.
De bruine merrie Kenia, geboren in 2008, is een dochter van Elfenstein x Kostolany. Haar stokmaat is 1.71. Kenia is een brave merrie die graag mee gaat uitrijden, ze is hierbij goed verkeersmak. Eenmaal per week word ze in de dressuurles van de vereniging gereden. Ze is hierbij makkelijk en braaf te rijden, ook maakt ze een klein sprongetjes. Ze is nooit op wedstrijden uitgebracht. Kenia is een super leuke merrie die meer in haar mars heeft en erg graag werkt. Ze is braaf met trailerladen. Kortom een heel betrouwbaar paard met een leuke afstamming.

Voor interesse kun je contact opnemen met de fokker Paul Reusen in Dinxperlo. tel: 0031-6 36 17 73 01
De vraagprijs is 5000 euro, een goed stal is zeer belangrijk voor de fokker


Te Koop: een hengstveulen met sport-toekomst
Flynt is een laat geboren hengstveulen wat de achterstand van laat geboren zijn helemaal heeft ingehaald. Hij is correct gebouwd en kan heel goed bewegen. Hij is overtuigd van zichzelf, een echte hengst. Flynt wordt een veelzijdig sportpaard. Via zijn vader Symont kan hij tergvallen op de meest klinkende namen van de dressuursport. Kostolany, Arogno, Matador, Mahagoni, Partout, maar ook Donauwind. Flynt’s moeder stamt uit een zeer succesvolle sportstam, hij is o.a. nauw verwant aan Fleur’s Treffer (Lichte Tour) maar aan nog veel meer tot in Z klasse en hoger uitgebrachte sportpaarden. Via die moederlijn komt het bloed van Oliver Twist via Grand Passion (Lichte Tour) binnen, ondersteund door het bloed van o.a. Van Deyk kortom: sport, sport sport!
Bent u op zoek naar een paard voor de toekomst dan is dit uw kans.

Meer informatie over Flynt kunt opvragen bij fokker en eigenaar Mathilde Stoffele.
Ze is telefonisch bereikbaar na 18:00 uur op nummer Tel:06-4876 9981


Te Koop: geweldige (sport)merriePr.St. Golden Age –  Ice Age x Münchaussen x Saros

Deze geweldige 5 jarige merrie is opgeleid tot L/M niveau. Het is een geweldig meewerkend rijpaard wat graag wil werken en erg braaf is

Vader Ice Age, afstammend van top rittigkeits vererver Karolinger I uit zelfde moederlijn als GP hengst Insterburg en als Ivanhoe. Moeder Goldkrone eveneens premiemerrie, heeft bijna Elite titel. Stamt af van GP hengst Münchhausen uit elitemerrie Goldsaar v. Saros xx. Goldkrone heeft met twee verschillende amazones naar Z gelopen. Golden Age heeft prima verrichting gelopen met hoge rittigkeitspunten.
Meer info over de merrie kunt u opvragen door contact op te nemen met Rowana Ploum  RowanaX(apestaartje)hotmail.com
Video volgt.Te Koop: Plaisir du Soir


Een Trakehner merrie van 2016, bruin zwart, correcte bouw en stevige rug- en achterhand. Goede gangen met zeer goede galop.
Moeder 64% volbloed uit Sir Chamberlain vader.
Vader van Plaisir is de veelbelovende dresuur vererver Honoré du soir.
Richtprijs €4750
Meer informatie over Plaisir kunt u opvragen bij Chris Vervenne
chris (apestaartje)  tegelhuisvervenne.be    of mobiel: +32 475  384308

 

 

Manege Groenewoude Ekris 38 3931PX Woudenberg

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!