Sluiting voor inschrijving stamboekopname jonge merries nadert!

| 21 maart 2023

Nog maar tot 6 april kunt u uw jonge merrie inschrijven voor de centrale stamboekopname. In het Rheinland zal die keuring plaats vinden op 8 juni maar inschrijven kan nog maar tot 6 april! U kunt uw merrie inschrijven via het digitale systeem van het Verband, het Glazen Stamboek maar natuurlijk kan het ook nog gewoon […]

Agenda’s erbij, de datum voor de hengstenkeuring is bekend!

| 21 maart 2023

Nu is het zeker: de 61e Trakehner Hengstmarkt met veiling van hengsten, rijpaarden en merries, vindt plaats in het eerste weekend van december. Vanaf Donderdag 30 NOVEMBER  tot Zaterdag 2 DECEMBER 2023, kunt u erbij zijn in de Holstenhallen Neumünster! (Komt mooi uit kunt u en leuk Sinterklaas cadeau aanschaffen!)

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!