Sluiting voor inschrijving stamboekopname jonge merries nadert!

| 21 maart 2023

Nog maar tot 6 april kunt u uw jonge merrie inschrijven voor de centrale stamboekopname. In het Rheinland zal die keuring plaats vinden op 8 juni maar inschrijven kan nog maar tot 6 april! U kunt uw merrie inschrijven via het digitale systeem van het Verband, het Glazen Stamboek maar natuurlijk kan het ook nog gewoon […]

Agenda’s erbij, de datum voor de hengstenkeuring is bekend!

| 21 maart 2023

Nu is het zeker: de 61e Trakehner Hengstmarkt met veiling van hengsten, rijpaarden en merries, vindt plaats in het eerste weekend van december. Vanaf Donderdag 30 NOVEMBER  tot Zaterdag 2 DECEMBER 2023, kunt u erbij zijn in de Holstenhallen Neumünster! (Komt mooi uit kunt u en leuk Sinterklaas cadeau aanschaffen!)

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!