Apollo Hotels & Resorts steunt TCN

Geplaatst door on 25 april 2012


Apollo Hotels & Resorts heeft toegezegd TCN te steunen voor de festiviteiten rond ons 25 jarig bestaan. Op 5 mei aanstaande vieren wij met een gezellig feest ons jubileum en als u daar bij bent maakt u meteen al kans op een prachtige Apollo Hotels &  Resorts prijs. Als u aanwezig bent op het kunt u zomaar weer naar huis gaan met toegangskaarten Thermae 2000 te Valkenburg, daar voor zijn er meerdere dagtoegangs kaarten beschikbaar voor gesteld en samen met TCN is er ook  een Super verwen Dinner/Hotel arrangement inclusief uitgebreid ontbijtbuffet met 2 dagen toegang voor het Thermae 2000 Welness Resort.
Dat is dus nóg een reden om vooral wel naar het feest te komen. We vieren dit feest in Partycentrum Schimmel in Woudenberg. Voor iedereen goed bereikbaar!
Wij van TCN willen Apollo Hotels & Resorts heel hartelijk bedanken voor hun steun aan onze club.

Apollo heeft in 16 hotels en welness centra in heel Nederland (en België) . Kijk op de website van Apollo voor alle info over de geweldige Apollo Hotels.

Apollo is winnaar van de Zoover Award 2012!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!