de TCN sportdag 2012

Geplaatst door on 18 april 2012


Op 17 juni aanstaande organiseert TCN weer haar jaarlijkse sportdag. Op deze dag kan iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of elk lid van TCN proeven komen rijden. Alle proeven tellen voor punten, we hebben juryleden aangetrokken die alle klassen (van B t/m ZZ-Licht ) mogen beoordelen.  Naast de Nederlandse proeven is er ook weer een mogelijkheid om een Material Prüfung te rijden. (een aanleg test voor Trakehner rijpaarden).
Voor elke Trakehner en voor elk paard van een TCN lid is er  een proef te rijden! Dus als u lid bent van TCN en uw Trakehner is nog te jong om mee te doen kom dan met u andere paard mee doen, of u bent geen lid van TCN maar heeft wel een Trakehner onder het dressuurzadel, geef u op?

Het gaat weer een oergezellige dag worden met allemaal Trakehner fans bij elkaar. Op die dag wordt o.a. de 25 jaar TCN Sport trofee verreden maar daarnaast zijn er ook gewone proeven die u kunt rijden. Voor deze normale klassen zijn geen selectiewedstrijden nodig, u hoeft zich alleen in te schrijven en maakt dan kans op mooie prijzen. Naast erelinten zijn er dekens en bekers te winnen (en winstpunten als het goed gaat!) Als u dus geen kans/tijd heeft om selectie te rijden schrijf dan toch in? We kunnen ons 25 jarig bestaan niet beter vieren dan met zo veel mogelijk Trakehner[liefhebber]s bij elkaar!! De sportdag wordt georganiseerd op Manege Groenewoude in Woudenberg, daar mogen we gebruik maken van de dan nagelnieuwe buitenbanen. Alweer een reden om niet schromen en een mail te sturen naar: info@trakehnercontact.nl
Motto van deze wedstrijd? Je kunt niet verliezen als je een Trakehner hebt!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!