Dressuur in Saumur en Hagen

Geplaatst door on 29 april 2012

Ook de Kür van Hagen was vandaag prooi voor Gribaldi zoon Totilas. Hij haalde een royale 88% en bleef daarmee Laura Bechtolsheimer en Mistral Hojris nipt voor. Laura behaalde met haar grote Michilino nakomeling namelijk 87%. Chianto, de Gribaldi zoon uit Denemarken onder Sidsel Johansen haalde een prachtige 79% en daarmee de 5de plaats net voor haar landgenoot Lisbeth Seierskilde die met Raneur (Ragazzo x Schwadroneur) 78% liet noteren. Girasol was de derde Gribaldi die een prijs heeft gewonnen in Hagen. Nadine Capellmann reed haar vos naar de 7de plaats met 77%. (wie de Kür van Totilas nog niet gezien heeft hier een link)

Ook in Saumur liepen  de nazaten van Gribaldi in de ereronde,  Painted Black en Morgan wonnen de Kür met 79%.  Verder vinden we Michelle Hagman met TSF Rudi’s Memory op 4 met 72.6% en op 5 de Gribaldi vos < Karamel de Lauture die met Claire Gosselin voor Frankrijk startte en 72.3% kreeg.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!