Eventing in Marbach

Geplaatst door on 16 mei 2012

In Marbach is de Eventingwedstrijd altijd al populair bij ruiters maar dit jaar in het bijzonder. Ruiters uit Engeland verdreven door het water melden zich om toch te kunnen oefenen voor Londen waardoor de startlijst nog voller was dan andere jaren.  Tussen die starters ook Trakehners, en die waren ook nog eens succesvol!Ingrid Klimke had de hengst Glenn Grant gezadeld voor de 2** klasse, omdat de startlijst zo vol was is er in afdelingen gereden. Ingrid won haar afdeling, dat kwam door een prima score in de dressuur, 37.5. De rest van de testen, crosscountry en springen legde het paard foutloos af. Andreas Dibowski rijdt ook een hengst Songline haalde een ites hogere score , 37.2 maar moest in de cross een kleine tijdfout laten opschrijven, daardoor werd hij tweede van zijn afdeling. Op plek 5 ook een Trakehner, draagt geen brandmerk maar is er wel1, Twister v: Tantriko xx onder Julia Kappel ook zij maakte geen fouten in cross en springen en dus bleef haar score voor dressuur van 47.2 overeind. Indurain  (v: Houston) gereden door Alfred Bierlein staan op “geluksplaats” nummer dertien, na een ok dressuurproef van 52.2 maakte ook hij een kleine tijdfout en dus kwam er 1.6 bij.
Met zoveel starters zijn er ook veel prijzen en dus kon voor nummer 20 ook een lint worden aangehangen. Die kwam terecht bij Ralph Brovelli en zijn Palame (v: Solo xx)  uit Zwitserland. ondanks een springfout en een tijdfout in de cross wist hij zich te handhaven op die 20ste plaats.
Het koningsnummer van Marbach is de 3*** en daar zijn ook Trakehners aan de start verschenen. Hierin had Ingrid Klimke  2 Trakehners onder het zadel, Tabasco haalde een knappe 3e plaats die zijndressuurscore alleen door een tijdfout in de cross veranderde. Op 17 prijkt de naam van Ingrid in combinatie met haar andere zwarte, Parmenides  (v:Sir Chamberlain)  liet 56 punten noteren een keurig nette score! Kai Steffen Meier had zijn TSF merrie Karascade naar Marbach gebracht en maakte geen fouten in springen en cross, hij werd 7de in deze 3*** rit.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!