Trakehner Verband in München Riem

Geplaatst door on 19 mei 2012

In Müchen Riem wordt een uiterst gezellig maar ook groot concours gehouden. Pferd International is een concours hippique met voor een ieder wat wils, er wordt gesprongen en gedressuurd, allemaal op een mooi buitenterrein in een goede sfeer. Trakehner Verband is duidelijk aanwezig op het terrein, met een mooie infostand brengen ze de Trakehner onder de aandacht.

Een Nederlandse combinatie draagt daar ook een steentje aan bij, zij het dan met een half Trakehner, Danielle Heijkoop reed haar Gribaldi zoon Siro naar de zege in de Internationale Young Riders proef. Met 69.8% versloeg ze de Duitse amazone Kirsten Sieber met ruim een procent punt.

Er zijn ook vol Trakehner gefokte paarden te vinden in München Riem, vanmiddag is er een Trakehner show in de hoofdring met voor ons bekende namen als: Distelzar en Zauberfürst, Dorothee Schneider zal deze twee hengsten voorstellen maar ook wordt er een merrie met veulen getoond, is er een groep bonte Trakehners en komt er een eventingpaard de ring in. Zal zeker een mooie show worden die ons ras ook bij het grote publiek zal promoten.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!