München Riem: Axis en Polarzauber

Geplaatst door on 20 mei 2012

Maar nog meer Trakehner bloed doet van zich spreken in München Riem! Axis behaalde in de Grand Prix vrijdag al een 8ste plaats, daarmee staat hij maar 1 plaatsje onder de Gribaldi nakomeling Girasol gereden, als altijd door Nadine Capellmann. Gisterenavond in de World Dressage master proef behaalde Axis (v:Sixtus)  met Tehri Stegars uitkomend voor Finland ruim 70% en een  7de plaats. In de Lichte Tour proef van donderdag prijkt de naam van Polarzauber (v: Charly Chaplin) gereden door Dorothee Schneider op een mooie 3de plek die ze kreeg door 71% te scoren.
Danielle Heijkoop  en Siro (v: Gribaldi) doen goede zaken in München, hun tweede proef, de Grand Prix voor ruiters tot 25 jaar oud, wonnen ze net als hun eerste test, nu met 73% waarmee ze weer los stonden van de rest van het veld.

Er is een Prix St. George proef voor 7 tot 9 jarige paarden verreden waar we een bekende naam tegen komen. Blanc Pain is een Deens gefokte Trakehner hengst die sinds 2012 goedgekeurd is. Met zijn in Luxemburg wonende ruiter Kristine Möller behaalde de Peron Junior zoon 68% en een zesde plek op de eindlijst.

De Trakehner show van zaterdag middag is ook een succes geweest van die show later beelden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!