Tabasco wint Wiesbaden CIC***

Geplaatst door on 26 mei 2012


Na de dressuur moest Ingrid Klimke rivaal Michael Jung nog voor laten gaan. Michi haalde een mooie score van 31.5 Ingrid liet 31.8 noteren. Ingrid en haar 12 jarige Heraldik zoon Tabasco hebben daarna geen fout meer gemaakt. De cross werd foutloos en binnen de tijd afgelegd en ook in het springen deed Tabasco het geweldig. Michael Jung deed de cross ook goed maar River of Joy raakte een balk in het springen net te hard waardoor hij werd verwezen naar een tweede plaats. Op de 17de plek vinden we nog een Trakehner in deze 3 *** Eventingklasse. Lady You TSF (v: Houston) in handen van Friederike Tophoff-Kaub. Na de dressuur met een gemiddelde score deden ze het erg goed in de cross maar maakte in het afsluitende springen een paar fouten.
Ingrid Klimke was erg trots op haar zwarte  ruin:  “hij is als een familielid. Hij kwam bij mij op stal toen hij nog maar A proeven liep en heeft door mijn 2e zwangerschap en door een blessure wat achterstand opgelopen in zijn sportontwikkeling. Het is een ongelofelijk lief paard. Als er een paard nodig is voor een bosrit is dat altijd Tabasco, ik kan elk kind op zijn rug zetten hij doet het allemaal en superbraaf. Ben trots op hem dat hij het hier zo goed heeft gedaan! “

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!