Help

Geplaatst door on 31 mei 2012

In Duitsland in de provincie Kassel is een groep paarden in beslag genomen omdat ze door hun eigenaar niet verzorgd zijn. De provincie heeft besloten de paarden in beslag te nemen en ze aan te bieden aan nieuwe eigenaren. De paarden zullen per schriftelijk opbod herplaatst/verkocht worden. Een aantal van de paarden zijn Trakehners. Er wordt nu gezocht naar nieuwe bazen voor de paarden die er allemaal heel erg slecht uitzien. Als u op het plaatje hiernaast klikt kunt u de paarden bekijken, het zijn zeker geen prettige beelden de paarden zien er erg slecht uit.
Mocht u een plek over hebben voor 1 of meer van deze dieren kunt u een schriftelijk een bod doen door te schrijven naar:

Fachbereich Veterinärwesen Landkreises Kassel
Liemeckestraße 2
34466 Wolfhagen

DEUTSCHLAND
of per fax naar +495692–987 3320
u kunt zich tot 11 juni 2012 aanmelden.
Belangrijk is om in de brief een telefoonnummer te vermelden waar u op te bereiken bent. Er komt ook een mogelijkheid de paarden te bezichtigen. Over de bezichtiging kunt u bellen met +49 5692–987 3306 te bereiken van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!