Glashelder

Geplaatst door on 1 juni 2012

Het Trakehner Verband heeft een nieuw initiatief in het leven geroepen. Het gaat het Glazen Stamboek heten, inzichtelijk, alle gegevens van merries veulens en jonge paarden, makkelijk te vinden, dat is de bedoeling. Het project staat nu nog in de kinderschoenen en is pas sinds vandaag in de lucht maar zal gedurende de komende maanden steeds meer uitgebreid worden. Er zullen steeds meer functies bijkomen. Het moet een uitgebreide database worden waar elk lid van het Verband makkelijk gegevens kan terug vinden, waar je dieren kunt inschrijven voor stamboekopname en nog veel meer mogelijkheden. Nu het allemaal nog in de kinderschoenen staat is aanmelden bij de database gratis.  U kunt zich inschrijven door middel van uw (6 cijferige) lidmaatschapsnummer wat u bijvoorbeeld op uw facturen van het Trakehner Verband kunt vinden. Als u eenmaal ingeschreven bent kunt u ten aller tijden inloggen in de database met een gebruikersnaam en een persoonlijk wachtwoord.

KLIK HIER VOOR HET TRANSPARANTE STAMBOEK

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de database kunt u contact opnemen met het Trakehner Verband. Dat kan per mail via: info@trakehner-verband.de of via telefoon: +49432190270

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!