Glenn Grant is in Renswoude

Geplaatst door on 8 juni 2012


Ingrid Klimke heeft Glenn Grant (v: Buddenbrock) mee genomen naar ons eigen Renswoude. Daar op de Horse Trial Renswoude start ze de bruine hengst in de CIC**. Gisteren was de keuring, vandaag werd de dressuurproef afgelegd. Ingrid reed, geheel binnen de verwachting een geweldige score van 40.6 starfpunten. Dat is genoeg om 6 punten los te staan van de rest van het veld. Morgen gaat er gecrosst worden waar een paar lastige combinatie hindernissen overwonnen moeten worden en dan wordt zondag het afsluitende springen verreden.

In de CIC*** staat Lady You MG na het eerste onderdeel op een mooie derde plek, ook zij gaat met een heel mooi uitgangspunt de cross in morgen. Ingrid heeft haar andere in Trakehner, Parmenides (v: Sir Chamberlain) ook mee voor deze klasse maar zijn dressuurscore viel zeker niet mee. Hij heeft een score van maar liefst 67 punten, dat is eigenlijk niet goed te maken in de cross en springen. We gaan ervan uit dat Ingrid dat toch wel gaat proberen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!