Dressuursuccessen overal,

Geplaatst door on 15 juni 2012

Dat werkt inspirerend, er zijn weer uitslagen bekendgemaakt van wedstrijden overal en steeds weer duiken er Trakehners op in die uitslagen, een greep van de afgelopen week:
In Saarland won Tehri Stegars met Lord Luciano (v: Enrico Caruso) de Prix St. George terwijl een andere goedgekeurde hengst  C’est Bon (v: Distelzar) onder Kristine Møller in diezelfde klasse 4de werd. In de Inter I Kür, die beide combinaties ook reden, werd Tehri 1 en Kristine 2. Kristine had nog een Trakehner ijzer in het vuur, met Blanc Pain won ze in de S*klasse weer een  4de prijs. Diana Erpelding haalde met Woltair TSF (v:King Arthur) in de Grand Prix  een vijfde plek en hield die positie ook in de Grand Prix Kür vast. De 7de plek was daar voor alweer een Trakehner: Sternenglanz (v:Glanzlicht) van en onder Andreas von der Lahr.

Verder gaan we naar het Sprehe Dressurfestival waar Katharine Kreft haar 8 jarige zwarte <– EH.Kasparow zoon, El Gardo naar een mooie 3e plek reed in de S* en wonnen ze de de Prix St.George met 825 punten.

In Fritzens reed Dorothee Schneider TSF Polarzauber (v: Charly Chaplin) naar de derde rang in de Lichte Tour direct gevolgd door die andere gekeurde hengst: Kasimir TSF (v: Ivernel)  onder het Franse zadel van Bernadette Brune op de 4de plaats. In de Inter I Kür handhaafde de dames dezelfde plaatsen. Er werd ook Grand Prix gereden in Fritzens –> TSF Rudi’s Memory (v:Gribaldi) haalde voor Zweden de 3de plaats, en op de 6de plek vinden we weer een Trakehner naam: Night Moon (v: Silvermoon) ook deze twee wisten hun plekken vast te houden in de Kür, wederom werden zij 3de en 6de.

Al deze successen moeten toch een inspiratie vormen voor onze eigen Trakehner Sporters die zondag aantreden voor de TCN Sportdag? Komt u kijken? U bent welkom!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!