Mooi weer en linten aan de boxen

Geplaatst door on 20 juli 2012

De regen van gisteren heeft plaats gemaakt voor hier en daar en wolkje en ertussen door vaak een heerlijk zonnetje. Het terrein is aardig opgedroogd de dressuurbanen zijn bijna overal goed. De springtuin is in de hoeken nog zwart maar er kon wel prima gereden worden. Het was een lange en hele drukke dag, alle Nederlandse paarden hebben 1 maar meestal 2 proeven of meer gelopen. Aan het einde van de dag sierde diverse linten de oranje kant van de staltent.
Linten die gewonnen zijn in diverse proeven! Gerald Drenth haalde met Epos (v: Matador) in de L3 een mooie 6de plaats met een score van 6,5 in dezelfde proef vinden we ook de naam van Boxberger Honeybey (v: Distelzar) terug in de eindscore. Alwine reed haar naar een 6,8 en een 4de plek. Dezelfde 6,8 haalde Honeybey en Alwine ook met een andere L proef maar dat bleek net te kort voor een prijs. Golden Fiction (v: Biotop) en Anouk Ivits hebben ook een mooie ereronde mogen rijden ook zij behaalde een 6,5 en daarmee een 6de plaats in een L proef. In het springen bleef Man O’ War (v: EH.Kasparow)  met Tarik zowel in de A proef als in de L proef  foutloos maar ze bleven nét buiten de prijzen. In de jonge paarden proef heeft Duhnja (v:EH.Kasparow) met een 8ste plaats een mooi internationaal debuut gemaakt.

Er hangt een mooie zilveren strik aan de box van Ike (v: EH.Kasparow) die met Marcia ook in de L dressuur startte en daar met een hele mooie 7,8 een tweede prijs mocht gaan ophalen. Later vandaag moest Ike nog een keer optreden maar dan in de Cross Country proef. Het parcours was weliswaar kort maar de hindernissen waren niet vriendelijk, ze waren hoog en pittig. Deze cross was onderdeel van een proef die uit totaal 5 onderdelen bestaat, morgen gaat hij springen en dressuur lopen. Duhnja (v: EH.Kasparow) en Goldonidas (v: Leonidas) lopen morgen weer een jonge paarden proef. Epos gaat nog een keer de dressuurring in, net als Golden Fiction, Honeybey en Hokus Pokus.

Als we morgen weer tijd en internet hebben komen er zeker ook foto’s nu lukt dat nog niet. De foto’s zijn gemaakt maar de techniek weerhoudt ons om ze meteen met u te kunnen delen. Morgen hopelijk komt daar verandering in?

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!