Tussenstand van de OS Eventing

Geplaatst door on 30 juli 2012


Trakehner ruin Opposition Buzz (v: Fleetwater Opposition) vormt met zijn ruiter Nicola Wilson een onderdeel van het Britse Eventing team.  Dat team heeft vandaag erg goed gepresteerd, ze staan in de tussenstand op de zilveren positie. Alle Britse ruiters kwamen foutloos de cross uit, alleen Mary King en William Fox-Pitt hadden kleine tijdfouten. De cross bleek zwaarder dan van te voren werd ingeschat. Er vielen veel mensen, een aantal paarden ook  maar voor zover nu bekend zijn er geen ernstige ongelukken geweest. Het Duitse team staat aan de leiding met Ingrid Klimke op een gedeelde 1ste plaats met de Zweedse ruiter Sara Ostholt Allgotson, beide haalde een dressuurscore van 39.3. Morgen zal het afsluitend springparcours de beslissing brengen voor team en individueel resultaat.

Nog twee andere Trakehners zijn vandaag van start gegaan in London. Beide hadden na de dressuur een wat tegenvallende score maar ze mochten wel de cross doen.

Passat (gereden door Alena Tseliapushkina voor Witrusland) had een stop en daarna een val in de cross maar

Pasians (een Sabo zoon) gereden door Aliaksandr Faminou ook uitkomend voor Witrusland  is de cross wel doorgekomen maar heeft heel veel strafpunten verzameld, in dressuur en in de cross. Om de loodzware cross door te komen is echter op zich al een prestatie!!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!