Bundesturnier afgesloten

Geplaatst door on 5 september 2012

Met een reservekampioen en een Bronzen medaille voor de Trakehners is het Bundeschampionat weer afgesloten. Al eerder melde we hier dat in de aangespannen klasse Graf Ibiskus een 4 jarige ruin van Hibiskus zich naar een hele knappe reservekampioenschap heeft gereden. In de Samengestelde sport valt een ander succes te melden.

De 6 jarige Maybach een vosruin van Zigeunerheld xx uit een Pret a Porter moeder deed ook vorig jaar al van zich spreken door ook toen opvallend goed te presteren. Deze keer als 6 jarige haalde hij bij de kwalificatie ronde van donderdag met een 8.8 (2e plaats) met gemak een starplaats binnen voor de finale. Na dressuur en springen van die finale ronde stond de vos op een 7de plek. De cross die op M niveau verreden wordt legde hij foutloos en met een waarderingscijfer van een 9 af. De derde plaats en dus Bronzen pak is dan ook zeer verdiend.
De andere Trakehner die via de kleine finale ook mee streed tijdens dit Bundeschampionat werd in de finale heel mooi 4de met een waardering van 9.2 voor de terreinrit.

Een andere goede finalist was de 2008 via de hengstmarkt aangekochte Amadelio (v: Lehndorff’s) van Gestüt Hohenschmark. Gereden door London-ganger Dorothee Schneider haalde hij bij de 6 jarige dressuurpaarden een 8ste plaats en een waarderingscijfer van een 8 gemiddeld.
Zo heeft het Trakehner ras eens te meer bewezen van alle markten thuis te zijn!!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!